Dölj produkt

Åtgärden Dölj produkt gör att produkten som utlöser arbetsflödet inte är tillgängligt i din webbutik.

Utlösare

Åtgärden Dölj produkt har ett dolt fält tillagt av utlösaren. Fältet Produkt-ID identifierar den som ska döljas. Produkt-ID är inställd som standard och kan inte ändras.

Åtgärden Dölj produkt kan användas i arbetsflöden som börjar med följande utlösare:

Exempel

Exempel på ett arbetsflöde som döljer en produkt när lagret är lika med eller mindre än 10

I det här exempelarbetsflödet döljs produkter när lagret för den artikeln är lika med eller mindre än tio.

API-uppgifter

För mer information, granska produktenPublicera mutation.