Ta bort metafält för produktserie

Åtgärden Ta bort metafält för produktserie tar bort metafält från produktserien som utlöser arbetsflödet.

På den här sidan

Fält

Åtgärden Ta bort metafält för produktserie innehåller följande fält.

Fält som används i åtgärden Ta bort metafält för produktserie.
Fält Beskrivning
Namnrymd för metafält Krävs. En namnrymd för metafält innehåller en grupp metafält. Genom att gruppera metafält inom en namnrymd förhindrar du att dina metafält kommer i konflikt med andra metafält.
Nyckel Krävs. En nyckel är en identifierare för metafältvärdet.

Utlösare

Åtgärden Ta bort metafält för produktserie har ett dolt fält tillagt av utlösaren. Fältet Produktserie-ID identifierar produktserien där ett metafält ska tas bort. Produktserie-ID är inställd som standard och kan inte ändras.

Åtgärden Ta bort metafält för produktserie kan användas i arbetsflöden som börjar med följande utlösare:

Exempel

Exempel på ett arbetsflöde som tar bort en produktseries metafält när en produktserie skapas

I det här exempelarbetsflödet tas en produktseries metafält bort för alla nyskapade kollektioner.

API-uppgifter

För mer information, se inmatningsobjektet MetafieldInput.