Ta bort kundtaggar

Åtgärden Ta bort kundtaggar tar bort taggar från kund som utlöser arbetsflödet.

På den här sidan

Fält

Åtgärden Ta bort kundtaggar innehåller följande fält.

Fält som används i åtgärden Ta bort kundtaggar.
Fält Beskrivning
Taggar Taggarna som ska tas bort från en kund. Taggar är inte skiftlägeskänsliga. Gör något av följande för att ta bort flera taggar:
  • Ange varje tagg separat genom att skriva taggen och sedan trycka på entertangenten.
  • Ange flera taggar genom att separera dem med kommatecken. Mellanslag mellan kommatecken tas bort.

Till exempel, om du anger tagg1,tagg2,tagg3 och sedan trycker på entertangenten blir det tagg1,tagg2,tagg3 som först visas i åtgärder. När åtgärden genomförs tas tre separata taggar bort: tagg1, tagg2 och tagg3.

Utlösare

Åtgärden Ta bort kundtagg har ett dolt fält tillagt av utlösaren. Fältet Kund-ID identifierar den kund där taggar ska tas bort. Kund-ID ställs in som standard och kan inte ändras.

Åtgärden Ta bort metafält för kund kan användas i arbetsflöden som börjar med följande utlösare:

Exempel

Exempel på ett arbetsflöde som tar bort taggar när en kunds totala spenderade belopp är lika med eller större än 50 USD.

I det här arbetsflödet tas new bort från en kund när den totala mängden av deras ordrar är lika med eller större än 50 USD.

API-uppgifter

För mer information, granska tagsRemove-mutationen.