Ta bort produkttaggar

Åtgärden Ta bort produkt-taggar tar bort taggar från produkten som utlöser arbetsflödet.

Fält

Åtgärden Ta bort produkttaggar innehåller följande fält.

Fält som används i åtgärden Ta bort produkttaggar.
Fält Beskrivning
Taggar Taggarna som ska tas bort från en produkt. Taggar är skiftlägeskänsliga. Gör något av följande för att ta bort flera taggar:
  • Ange varje tagg separat genom att skriva taggen och sedan trycka på entertangenten.
  • Ange flera taggar på en gång genom att separera dem med kommatecken. Mellanslag mellan kommatecken tas bort.

Till exempel, om du anger tagg1,tagg2,tagg3 och sedan trycker på enter-tangenten blir det tagg1,tagg2,tagg3 som först visas i åtgärder. När åtgärden genomförs tas tre separata taggar bort: tagg1, tagg2 och tagg 3.

Utlösare

Åtgärden Ta bort produkttaggar har ett dolt fält tillagt av utlösaren. Fältet Produkt-ID identifierar den produkt där taggar ska tas bort. Produkt-ID är inställd som standard och kan inte ändras.

Åtgärden Ta bort produkttaggar kan användas i arbetsflöden som börjar med följande utlösare:

Exempel

Exempel på ett arbetsflöde som tar bort en produkttagg när en produkt arkiveras

I det här exempelarbetsflödet tas en produkttagg bort när produktstatusen ändras från aktiv till arkiverad.

API-uppgifter

För mer information, granska tagsRemove-mutationen.