Ta bort order från arkivet

Åtgärden Ta bort order från arkivet tar bort ordern från arkivet som utlöser arbetsflödet och returnerar den till listan över öppna ordrar.

På den här sidan

Utlösare

Åtgärden Ta fram order ur arkivet har ett dolt fält tillagt av utlösaren. Fältet Order-ID identifierar ordern som du ska ta fram ur arkivet. Order-ID är inställd som standard och kan inte ändras.

Åtgärden Ta fram order ur arkivet kan användas i arbetsflöden som startar med följande utlösare:

Exempel

Exempel på ett arbetsflöde som tar fram order ur arkivet när den är återbetalad

I det här exempelarbetsflödet kommer en order att skapas från arkivet när en återbetalning skapas för den ordern.

API-uppgifter

Granska Öppna en stängd order på nytt för mer information.