Lagerkvantiteten för produktvariant har ändrats

Utlösaren Lagerkvantitet för produktvariant ändrad startar ett arbetsflöde när lager ändras för en viss produktvariant. Källan till lagerändringen kan vara en order, en manuell ändring av lager, eller en app som ändrar lagerkvantiteter.

Data som tillhandahållits

Följande data tillhandahålls till arbetsflöden som börjar med utlösaren Lagerkvantitet för produktvariant ändrad.

Data som tillhandahålls till arbetsflöden med utlösaren Lagerkvantiteten för produktvariant ändrad.
Data Beskrivning
produkt Produkten som fick sin lagerkvantitet ändrad.
productVariant Produktvarianten fick lagerkvantiteten ändrad.
inventoryQuantityPrior Tidigare lagerkvantitet för produktvarianten.

Testa utlösaren Lagerkvantiteten för produktvariant ändrad

Ändra en produkts lager för att testa ett arbetsflöde som börjar med den här utlösaren.

Överväganden

• Utlösaren Produktvariantens lagerkvantitet ändrades startar ett arbetsflöde även om Spåra kvantitet är avmarkerat för produkten.
  • Denna utlösare tillåter användning av åtgärder som påverkar produkter och varianter. Använd istället utlösaren Lagerartikel skapad för arbetsflöden som påverkar lagerartiklar.
  • Orderutkast påverkar inte tillgängligt lager förrän orderutkasten omvandlas till ordrar.

Exempel

Flow-mallbiblioteket har många exempel som använder sig av utlösaren Lagerkvantitet för produktvariant ändrad. Dessa exempel visar hur du använder lager för produkter, varianter och per plats.

Om du vill kontrollera lagerkvantiteten på en och samma plats kan du hitta kvantitetsinformationen med hjälp av variablen productVariant / inventoryItem / inventoryLevels / available. Platsnamnet eller ID-numret kan kontrolleras med hjälp av variablerna productVariant / inventoryItem / inventoryLevels / location / name eller productVariant / inventoryItem / inventoryLevels / location / id.

Åtgärder

Följande åtgärder kan användas i arbetsflöden som startar med utlösaren Lagerkvantitet för produktvariant ändrad.

API-detaljer

Utlösaren Lagerkvantitet för produktvariant ändrad gör det möjligt att vidta åtgärder med Product Graphql API-objektet.