Produkt tillagd i butik

Utlösaren "Produkt tillagd i butik" startar ett arbetsflöde när en användare i din organisation eller en app från tredje part lägger till en ny produkt i Shopify-administratören.

Åtgärder

Följande åtgärder kan användas i arbetsflöden som startar med utlösaren "Produkt tillagd i butik".

Exempel

Exempel på ett arbetsflöde som lägger till en produkt i en produktserie när den läggs till i butiken

I det här exempelarbetsflödet läggs en produkt till i en produktserie när den läggs till i butiken.

Testa utlösaren ”Produkt tillagd i butik”

Skapa en ny produkt i Shopify-administratören för att testa ett arbetsflöde som börjar med den här utlösaren.

API-detaljer

Med utlösaren "Produkt tillagd i butiken" kan åtgärder vidtas med "Product Graphql API"-objektet.