Lägg till kostnadsfria stockfoton till ditt tema

Burst är en stockfotoplattform som drivs av Shopify och som erbjuder kostnadsfria högupplösta bilder. Från temaredigeraren kan du välja bland tusentals bilder från Burst och lägga till dem till din webbutik. Du kan välja mellan dussintals kategorier för att hitta bilder som passar ditt företag. Lägg till högkvalitativa bilder till olika delar av din webbutik, till exempel startsidans bildspel, din blogg eller dina produktsidor.

Bilderna som finns tillgängliga via Burst är royaltyfria, vilket innebär att du kan använda och redigera dem hur du vill. Erkännande uppmuntras, men krävs inte.

Lägg till stockbilder till ditt tema

1. Gå till temaredigeraren.

2. Gå till temaredigerarens verktygspanel och klicka på det avsnitt du vill lägga till en bild till. Välj ett avsnitt som inkluderar en bildväljare:

Ett avsnitt i temaredigerarens verktygspanel visar bildväljaren. Det finns en knapp märkt

3. Klicka på Utforska gratisbilder.

4. Bläddra bland bilder genom att använda sökfältet eller genom att klicka på en bildkategori:

Bildväljaren i temaredigeraren. Ett sökfält och olika kategorier visas, bland annat mode för kvinnor, städer, klockor, mat och dryck och mycket mer.

5. Klicka på en bild för att förhandsgranska bilden i ditt tema. Klicka på Välj när du har hittat en bild som du vill använda.