Ändra din katalogsida

Alla Shopify-butiker har en sida på URL your-store.com/collections/all där alla synliga produkter i butiken listas. Det här är butikens katalogsida. Som standard visas produkter på katalogsidan i alfabetisk ordning. Du kan skapa en produktserie för att kontrollera i vilken ordning dina produkter visas på den här sidan.

Skapa produktserie

Skapa en produktserie för att kontrollera din katalogsida

Du kan skapa en produktserie med namnet all som du kan använda för att kontrollera den ordning i vilken produkterna visas på din katalogsida.

Så här skapar du produktserien:

1. Från din Shopify-admin går du till Produkter > Produktserier.

2. Klicka på Skapa serier.

3. Skapa produktserien:

1. Ge din produktserie titeln All.
    2. Klicka på Automatiserad i avsnittet Produktserietyp.
    3. Ange produktens skick produktpriset är mer än 0 USD.

Avsnittet Produktserietyp på sidan Skapa produktserie i Shopify-admin
    4. Valfritt: Lägg till villkoret Lagernivån är större än 0 för att dölja produkter som är slut i lager.

4. Klicka på Spara.

5. Nu när du har skapat din All-produktserie kan du sortera produkterna i den. Bläddra till avsnittet Produkter och välj ett val från rullgardinsmenyn Sortera:

Välj ett av alternativen i rullgardinsmenyn för sortering

Om du väljer Manuellt kan du sortera om dina produkter med hjälp av deras dra och släpp-ikoner:

Ordna om produkter med hjälp av dra och släpp-funktionen

6. Om du vill ändra namnet på din All-produktserie kan du redigera den nu när du har skapat produktserien. Det är dock viktigt att namnet för produktserien förblir all. Du kan bekräfta detta genom att bläddra till avsnittet Förhandsgranskning av sökmotorlista och klicka på Redigera SEO för webbplats:

Förhandsgranskning av sökmotorlistning

I textrutan URL och namn ska du se en URL som slutar med /all:

Produktserienamn

Om URL-adressen slutar med något annat ska du ändra den till /all och klicka på Spara.

De ändringar du gör i gällande ordningsföljden av produkter i den här produktserien kommer att återspeglas på katalogens sida i din webbutik.