Hämta teman

Du kan ladda ned ett tema till din dator om du vill göra följande:

• Använd en redigerare på din dator för att göra ändringar i temat.
  • Skapa en säkerhetskopia av ditt tema.
  • Spara temat för senare användning om du har nått gränsen på 20 teman.

Obs! När du köper ett tema från Shopify Theme Store, är det temat licensierat endast till den butik som du ursprungligen köpte den för. Om du vill överföra en temalicens till en annan butik, måste du kontakta Shopifys support.

Icke-licensierade teman är inte berättigade till support eller uppdateringar när nya funktioner släpps. Om du vill veta mer om licensiering, se Shopifys användarvillkor.

Steg:

1. Klicka på Åtgärder > Ladda ned temafil för det tema du vill ladda ned.

Temat skickas i en .zip-fil till den e-postadress som är kopplad till ditt personalkonto.

Efter att du har laddat ned ett tema kan du radera det från ditt Shopify-administratörskonto. Om du vill lägga till samma tema igen i framtiden kan du ladda upp det.