Gratisteman från Shopify

Observera: Det här avsnittet omfattar teman som Shopify har gjort, vilka finns tillgängliga i Shopifys temabutik. Alla teman som Shopify har gjort är gratis.

Boundless

Boundless är ett tema som främst använder bilder, som har ett minimalt användargränssnitt och som kan visa edge-to-edge-bilder. Boundless är främst mobilanpassat och lämpat för butiker med medelstora till stora lager.

Minimal

Minimal är ett responsivt tema med bred layout som ser bra ut i alla enheter. Temat är fullt av funktioner som är utformade för att ge dig fullständig flexibilitet. Du kan anpassa din butik med ytterligare layoutalternativ, produktvisningar, kollektionsvisningar, navigeringsstilar och typografival.

Supply

Supply är ett stilrent, lättnavigerat tema som är perfekt för handlare med stora lager och flera kollektioner. Funktionerna inkluderar iögonfallande navigering, flera kollektioner på startsidan, filtrering i sidofältet och enkel integration med appar som är avsedda för produktomdömen.

Debut

Debut är ett flexibelt tema som passar alla butiker, oavsett lagerstorlek. Med Debut kan du snabbt konfigurera en butik och börja sälja. Debut är ett tema som ser polerat ut utan anpassningar.

Simple

Simple är ett stilrent och minimalistiskt tema som är perfekt för att visa upp produkter. Det har en mobilanpassad responsiv design, sidofältsnavigering, bildanimationer och zoom för produktbilder.

Venture

Venture är ett djärvt men samtidigt minimalistiskt tema utformat för butiker som säljer stora volymer och har stora lager. Bland funktionerna finns ett kant-till-kant-bildspel, rullgardinsmenyer med flera kolumner och ett kampanjfält.

Brooklyn

Brooklyn är ett tema som är skräddarsytt för den moderna klädbutiken. Funktionerna inkluderar edge-to-edge-bildspel på startsidan, ett dynamiskt rutnät av produkter och produktsidor med snabbvisning av tillgänglighet för varje storlek.

Narrative

Narrative är ett butikstema som är utformat för visuellt berättande. Vad som gör Narrative unikt är dess sätt att berätta en historia genom bilder. Som standard har startsidan ett bildspel i helbredd, en bild med text och en video. Denna layout har en stark visuell effekt och den låter dig berätta om ditt varumärke utan att det blir för mycket text.