Inaktivera tvåstegsautentisering

Du kan inaktivera tvåstegsautentisering. Om du ställer in flera autentiseringsmetoder och du inaktiverar den primära metoden blir nästa tillgängliga reservmetod den primära metoden.

Om du bestämmer dig för att inaktivera alla metoder för tvåstegsautentisering uppmanas du endast att ange din e-postadress och ditt lösenord när du loggar in på ditt konto. Det gör att ditt konto blir mindre säkert.

Steg:

1. Från din Shopify admin, klicka på ditt användarnamn och kontobild.
  2. Klicka på Hantera konto > Säkerhet.

3. I avsnittet Tvåstegsautentisering klickar du på Ta bort bredvid den autentiseringsmetod som du vill inaktivera.

4. Ange ditt lösenord och klicka på Nästa.