Verifiera din e-postadress

För att hjälpa till att säkra din Shopify-admin ska du se till att butiksägaren och personalen har verifierat e-postadresser. Varje butiksägare kan endast verifiera sin egen e-postadress.

Steg:

1. Från din Shopify admin, klicka på ditt användarnamn och kontobild.

2. Klicka på Hantera konto eller Din profil.

Obs! Om du inte har konfigurerat en gemensam inloggningser du din profil istället för Hantera konto. 3. I bekräftelsebannern trycker du på Skicka verifieringsmeddelande. Om du inte ser denna banner är din e-post redan verifierad. Öppna e-postmeddelandet i din inkorg och följ instruktionerna.

Läs mer