Verifiering av e-postadresser som är anslutna till personalkonton

Kontrollera att alla konton (tillhörande butiksägaren och de anställda) har verifierat respektive e-postadress för att säkra ditt Shopify-administratörskonto. Varje kontoägare kan endast verifiera sin egen e-postadress. Du kan verifiera din e-postadress från din kontoprofil i ditt Shopify-administratörskonto.

Om du har konton i flera Shopify-butiker så måste du verifiera din e-postadress från varje butiks Shopify-administratörskonto.

Steg:

1. Logga in på Shopify-administratörskontot som tillhör en av dina butiker.
  2. Öppna din kontoprofil:
    Öppna ditt Shopify-konto i det högra hörnet och klicka sedan på Profil
  3. I bekräftelsebannern trycker du på Skicka verifieringsmeddelande. Om du inte ser denna banner är din e-post redan verifierad.
  4. Öppna e-postmeddelandet i din inkorg och följ instruktionerna.

Läs mer