Verifiera din e-postadress

För att hjälpa till att säkra din Shopify-admin ska du se till att butiksägaren och personalen har verifierat e-postadresser. Varje butiksägare kan endast verifiera sin egen e-postadress.

Steg:

1. Från din Shopify admin, klicka på ditt användarnamn och kontobild.

2. Klicka på Hantera konto.

1. I bekräftelsebannern trycker du på Skicka verifieringsmeddelande. Om du inte ser denna banner är din e-post redan verifierad. Öppna e-postmeddelandet i din inkorg och följ instruktionerna.

Läs mer