Bevilja köparen personalbehörighet

Innan din köpare blir ny ägare till ditt företag behöver köparen egen personalbehörighet. Allt du behöver är köparens fullständigt namn och e-postadress, som du får tillgång till under överföringen av tillgångar. Det är viktigt att e-postadressen som används matchar exakt den du ser i din Exchange-app. Om någon annan e-postadress används kommer processen inte att gå vidare i Exchange-appen.

Efter att inbjudan har skickats måste köparen  hålla utkik i sin e-post efter länken som ska användas för att aktivera kontot. Köparen ansvarar för att skapa sitt lösenord när kontot är aktiverat.

Kontobehörighet för köpare

Som standard kommer personalerna ha full behörighet, vilket innebär att de kommer att ha åtkomst till allting utom din fakturerings-och betalningsinformation.

Det är upp till dig vilken typ av tillstånd du vill att köparen ska ha. Vi rekommenderar att du ger obegränsade tillstånd så att köparen kan genomföra besiktningen grundligt. Om du är oroad över sekretessen kan köparen underteckna ett sekretessavtal.

När Escrow-transaktionen slutförs kommer Shopifys kontoteam att göra din köpare till ny butiksägare

Viktigt: Dela aldrig din butiksägare logga in autentiseringsuppgifter eller gör köparen till butiksägare på egen hand. Detta kan leda till ett permanent förbud att använda Exchange Marketplace, som anges i användarens krav på Exchange.