Shopify på flera språk

Förutom engelska finns Shopify även på följande språk:

• Kinesiska (förenklad)
  • Kinesiska (traditionell)
  • Tjeckiska
  • Danska
  • Nederländska
  • Engelska
  • Finska
  • Franska
  • Tyska
  • Italienska
  • Japanska
  • Koreanska
  • Norska
  • Portugisiska (Brasilien)
  • Portugisiska (Portugal)
  • Spanska
  • Svenska
  • Thai
  • Turkiska
  • Vietnamesiska

Om beta-språk

Shopify har släppt en tidsbegränsad betaversion av admin och Hjälpcenter på dessa språk. Det här är vad du behöver veta:

• Denna utgåva är bara början. Vi fortsätter att arbeta hårt för att leverera mer innehåll på ditt språk. Den här betaversionen är en blandad språkversion, vilket innebär att vissa skärmar fortfarande visas på engelska. Vi har gjort vårt bästa för att rikta oss till de viktigaste funktionerna så att du kan få en känsla av hur det känns att jobba i Shopify på ditt språk.

• Du kan testa betaversionen av Shopify på dessa språk för att prova dem. Vi tar gärna emot din feedback, positiv som negativ. Om det är något du inte förstår eller om du har förslag på hur vi kan göra något bättre vill vi gärna ta del av detta.

• Vi har inte bara översatt admin utan vi vill också ge dig support på ditt eget språk. Vi har publicerat ett delvis översatt hjälpcenter på dessa språk. Vi har dessutom e-postsupport på plats för att besvara dina frågor på dessa språk.

Vanliga frågor

Hur tar jag del i betaversionen?

Denna betaversion är uppdelad i två delar: ändra ditt språk och lämna feedback om vad du ser.

Steg:

1. Klicka på Inställningar och sedan på Plan och behörigheter i din Shopify-admin.

2. Välj den medarbetare som du vill ändra språket för.

3. I avsnittet Språk väljer du det språk du vill använda från listan.

För att skicka feedback klickar du på din profil högst upp på skärmen och klickar sedan på länken för att skicka din feedback. Du uppmanas att svara på några frågor och tillfrågas om vi kan kontakta dig för mer detaljerad feedback.

Kan jag ändra tillbaka mitt språk till engelska?

Ja. Du kan när som helst byta tillbaka till engelska. Om du väljer att byta tillbaka till engelska, blir du uppmanad att ge feedback om din upplevelse. Vi skulle gärna höra vad vi kan göra för att förbättra Shopify på ditt språk.

Släpper du Shopify på andra språk?

Shopify planerar att släppa fler språk under de kommande månaderna och åren.

Vilken typ av feedback skulle ni vilja ha?

Vi skulle gärna vilja veta mer om noggrannheten och tonen i våra översättningar. Dessutom skulle vi även vilja veta om du ser något som är felaktigt eller inte visas på rätt sätt.