Shopify på flera språk

Shopify är tillgängligt på följande språk:

• Kinesiska (förenklad)
  • Kinesiska (traditionell)
  • Tjeckiska
  • Engelska
  • Finska
  • Tyska
  • Italienska
  • Norska
  • Polska
  • Portugisiska (Brasilien)
  • Portugisiska (Portugal)
  • Thai
  • Turkiska
  • Vietnamesiska

Om beta-språk

Shopify har släppt en tidsbegränsad betaversion av Shopify-administratören och Hjälpcenter på dessa språk:

• Danska
  • Holländska
  • Franska
  • Japanska
  • Koreanska
  • Spanska
  • Svenska

• Den här betaversionen är en blandad språkversion, vilket innebär att vissa skärmar fortfarande visas på engelska.

• Du kan testa betaversionen av Shopify på dessa språk för att prova dem. Vi tar gärna emot din feedback, positiv som negativ. Om det är något du inte förstår eller om du har förslag på hur vi kan göra något bättre vill vi gärna ta del av detta.

• Vi har inte bara översatt admin utan vi vill också ge dig support på ditt eget språk. Vi har publicerat ett delvis översatt hjälpcenter på dessa språk. Vi har dessutom e-postsupport på plats för att besvara dina frågor på dessa språk.

Faq

Hur ändrar jag det valda språket?

Steg:

1. Från din Shopify admin, klicka på ditt användarnamn och kontobild.

2. Klicka på Hantera konto.

3. Välj det språk du vill använda från rullgardinslistan i avsnittet Önskat språk i fältet Språk.

Kan jag ändra tillbaka mitt språk till engelska?

Ja. Du kan när som helst byta tillbaka till engelska.

Släpper du Shopify på andra språk?

Shopify planerar att släppa fler språk under de kommande månaderna och åren.