Butiksmigreringsdataordbok

Butikens migreringsdataordbok innehåller information om REST Admin API-Customer, Order och Product-resurser. Dataordboken är en en tilläggsreferens till erfarna partners som migrerar butiker till Shopify.

Observera att informationen i dataordboken är verifierad för version 2022-01 av Shopifys API:er. Se referensdokumentationen för REST Admin API för den mest aktuella informationen och exemplen.

Customer resursegenskaper

Följande tabell listar viss användbar information om egenskaperna för REST Admin API Customer-resurs.

Data om viktiga egenskaper relaterade till REST-kundresursen
Egenskap Värden Beskrivning Datatyp Fältlängd Fältåtkomst Viktigt fält som krävs
accepts_marketing Standard: 0 Huruvida kunden har godkänt att ta emot marknadsföringsmaterial. Boolesk tinyint(1) Y
accepts_marketing_
updated_at
Datum och tid i ISO 8601-format när kunden samtyckte till eller invände mot att få marknadsföringsmaterial via e-post. DateTime
adresser En lista över adresser som är kopplade till kunden. [{ Address }]
valuta Trebokstavskoden i ISO 4217-formatet för den valuta som kunden använde vid betalning för sin senaste order. Sträng Butikens valuta skrivskyddad
created_at Standard: NOLL Datum och tid i ISO 8601-format när kunden lades till i butiken. DateTime datetime skrivskyddad
default_address Standardadressen för kunden. { Adress }
e-post Standard: NOLL Kundens unika e-postadress. Sträng varchar(255)
förnamn Standard: NOLL Kundens förnamn. Sträng varchar(255)
id Standard: NOLL En globalt unik identifierare. (Detta automatiska värde ökar.) Heltal bigint(20) Y
efternamn Standard: NOLL Kundens efternamn. Sträng varchar(255)
last_order_id Standard: NOLL ID för kundens senaste order. Heltal bigint(20) skrivskyddad
last_order_name Standard: NOLL Namnet på kundens senaste order. Sträng skrivskyddad
metafält Standard: NOLL Returnerar ett metafält efter namnrymd och nyckel som tillhör resursen. { Metafield }
marketing_opt_
in_level
  • null
  • single_opt_in
  • confirmed_opt_in
  • okänd
Standard: NOLL
Anmälansnivå för marknadsföringsprenumeration (som beskrivs i riktlinjen för M3AAWG-bästa praxis) som kunden gav vid samtycke till att ta emot marknadsföringsmaterial via e-post. Sträng, enum
multipass_identifier Standard: NOLL En unik identifierare för kunden som används med Multipass-inloggning. Sträng varchar(255)
anteckning Standard: NOLL Lägg till en anteckning om den här kunden. Sträng mediumtext
orders_count Standard: 0 Antal beställningar som kunden har gjort i affären under dess livstid. Heltal int(11) skrivskyddad
telefon Standard: NOLL Det unika telefonnumret (för hela butiken) (format E.164) för den här kunden. Sträng varchar(255)
sms_marketing_
consent
Standard: NOLL Den aktuella marknadsföringstillståndet för SMS för kundens telefonnummer. Sträng
delstat
  • inaktiverad
  • inbjuden
  • aktiverad
  • avvisad
Standard: inaktiverad
Tillståndet för kundens konto i butiken. Sträng, enum varchar(255) skrivskyddad
taggar Standard: NOLL En kommaseparerad lista med upp till 250 taggar som har lagts till för kunden. Sträng 255 per tagg
tax_exempt Standard: 0 Huruvida kunden är befriad från att skatt för sina ordrar. Boolesk tinyint(1) Y
tax_exemptions Se kundresursen för en fullständig lista med värden. Listan över skattebefrielser som gäller för kunden. Sträng
total_spent Standard: 0 Det totala belopp som kunden har spenderat på ordrar under sin aktiva tid. Listas i butiksvaluta. Om du använder flera valutor kommer det belopp som visas att vara i standardvaluta utan valutakursförändringar. Nummer decimal(21,3) skrivskyddad
updated_at Datum och tid när kunden senast uppdaterades. Baserat på Shopens tidszon. DateTime datetime skrivskyddad
verified_email Standard: 1 Om kunden har verifierat sin e-postadress eller inte. Standardinställningen är sant om kunden skapas via Shopify-admin eller API. Boolesk tinyint(1) skrivskyddad

CustomerAddress resursegenskaper

Följande tabell listar viss användbar information om egenskaperna för REST Admin API CustomerAddress-resursen. Det finns inga nödvändiga kritiska fält för den här resursen.

Data om viktiga egenskaper relaterade till REST-resurs för kundens adress
Egenskap Värden Beskrivning Datatyp Fältlängd Fältåtkomst
adress1 Standard: NOLL Kundens postadress. 100 per kundkonto. Sträng varchar(255)
adress2 Standard: NOLL Ett ytterligare fält för kundens postadress. Sträng varchar(255)
stad Standard: NOLL Kundens stad, ort eller by. Sträng varchar(255)
företag Standard: NOLL Kundens företag. Sträng varchar(255)
land Standard: NOLL Landet i vilket kunden befinner sig. Sträng varchar(255)
förnamn Standard: NOLL Kundens förnamn. Sträng varchar(255)
country_code Landskoden med två bokstäver som motsvarar kundens land. Sträng skrivskyddad
country_name Kundens normaliserade landsnamn. Sträng
efternamn Standard: NOLL Kundens efternamn. Sträng varchar(255)
namn Kundens för- och efternamn. Sträng
telefon Standard: NOLL Kundens telefonnummer på denna adress. Sträng varchar(255)
provins Standard: NOLL Kundens regionnamn. Vanligtvis en provins, en stat eller ett prefektur. Sträng varchar(255)
province_code Tvåbokstavskoden för kundens region. Sträng skrivskyddad
postnummer Standard: NOLL Kundens postnummer, även kallat zip, Eircode, etc. Sträng varchar(255)

Order resursegenskaper

Följande tabell listar viss användbar information om egenskaperna för REST Admin API Order-resurs.

Data om viktiga egenskaper för REST-orderresursen
Egenskap Värden Beskrivning Datatyp Fältlängd Fältåtkomst Viktigt fält som krävs
app_id Standard: NOLL ID för appen som skapade ordern. heltal bigint(20) skrivskyddad
billing_address Standard: NOLL Postadressen som är kopplad till betalningsmetoden. Adressen är ett valfritt fält som inte kommer vara tillgängligt för ordrar som inte kräver en betalningsmetod. heltal bigint(20)
browser_ip IP-adressen till webbläsaren som användes av kunden när beställningen gjordes. Både IPv4 och IPv6 stöds. sträng varchar(255) skrivskyddad
buyer_accepts_marketing Standard: 0 Om kunden samtycker till att få uppdateringar via e-post från butiken eller inte. booleskt tinyint(1)
cancel_reason
  • kund
  • bedrägeri
  • Inventering
  • avvisad
  • övrigt
Standard: NOLL
Anledningen till varför ordern annullerades sträng varchar(255)
cancelled_at Standard: NOLL Datum och tid när ordern annullerades. Returnerar noll om ordern inte avbrutits. Datum datetime skrivskyddad
cart_token Standard: NOLL Ett unikt värde för att hänvisa till varukorgen som är associerad med ordern. sträng varchar(255) skrivskyddad
checkout_token Standard: NOLL Ett unikt värde när du hänvisar till kassan som är associerad med ordern. sträng varchar(64) skrivskyddad
client_details
  • accept_language
  • browser_height
  • browser_ip
  • browser_width
  • session_hash
  • user_agent
Information om webbläsaren som kunden använde när de gjorde sin order:

accept_language: De språk och platser som webbläsaren förstår.
browser_height: Webbläsarens skärmhöjd i pixlar, om tillgängligt.
browser_ip: Webbläsarens IP-adress.
browser_width: Webbläsarens skärmbredd i pixlar, om tillgänglig.
session_hash: En hash av sessionen.
user_agent: Uppgifter om bläddringsklienten, inklusive programvara och operativsystem.
object skrivskyddad
closed_at Standard: NOLL Datum och tid (ISO 8601-format) när ordern stängdes. Returnerar noll om ordern inte är stängd. Datum datetime skrivskyddad
created_at Standard: NOLL Det automatiskt genererade datumet och tiden (formatet ISO 8601) när ordern skapades i Shopify. Värdet för den här egenskapen kan inte ändras. Datum datetime(6) skrivskyddad
valuta Standard: NOLL Trebokstavskoden (ISO 4217-format) för butiksvalutan. sträng char(3)
current_subtotal_price Den nuvarande delsumman för ordern i butikens valuta. Värdet i det här fältet reflekterar orderredigeringar, returer och återbetalningar. sträng varchar(255) skrivskyddad
current_subtotal_price_set Det aktuella delsumman för ordern i butiken och presentationsvaluta. Beloppsvärdena som är kopplade till det här fältet motsvarar orderredigeringar, returer och återbetalningar. object skrivskyddad
current_total_discounts De nuvarande totala rabatterna för ordern i butikens valuta. Värdet i det här fältet reflekterar orderredigeringar, returer och återbetalningar. sträng varchar(255) skrivskyddad
current_total_discounts_set De nuvarande totala rabatterna för ordern i butiks- och presentationsvaluta. Värdena associerade med det här fältet reflekterar orderredigeringar, returer och återbetalningar. object skrivskyddad
current_total_duties_set De nuvarande totala tullavgifterna för ordern i butiks- och presentationsvaluta. Värdena associerade med det här fältet reflekterar orderredigeringar, returer och återbetalningar. object skrivskyddad
current_total_price Det aktuella totalpriset för ordern i butiksvalutan. Värdet i det här fältet motsvarar orderredigeringar, returer och återbetalningar. sträng varchar(255) skrivskyddad
current_total_price_set Den nuvarande totalkostnaden för ordern i butiks- och presentationsvaluta. Värdena associerade med det här fältet reflekterar orderredigeringar, returer och återbetalningar. object skrivskyddad
current_total_tax Total skatt debiterad för ordern i butikens valuta. Värdet i det här fältet reflekterar orderredigeringar, returer eller återbetalningar. sträng varchar(255) skrivskyddad
current_total_tax_set Den nuvarande totala skatten för ordern i butiks- och presentationsvaluta. Värdena associerade med det här fältet reflekterar orderredigeringar, returer och återbetalningar. object skrivskyddad
kund Standard: NOLL Information om kunden. Ordern kanske inte har en kund och appar bör inte vara beroende av att det finns ett kundobjekt. Värdet kan vara noll om ordern skapades via Shopifys kassasystem heltal bigint(20)
customer_locale Standard: NOLL Språkkoden p[ två eller tre bokstäver, eventuellt följt av en regionmodifierare. sträng varchar(255) skrivskyddad
discount_applications En beställd lista med rabatterade rabattapplikationer.

Egenskapen discount_applications 3 typer: discount_code, manual och script. Alla tre typerna har en gemensam struktur och har vissa typspecifika attribut.
array skrivskyddad
discount_codes En lista med rabatter som tillämpas på ordern. array
e-post Kundens e-postadress. varchar(255)
estimated_taxes Huruvida skatt för ordern beräknas. Många faktorer kan ändras mellan den tidpunkt då en kund lägger en order och den tidpunkt då ordern skickas, vilket kan påverka beräkningen av skatter. Den här egenskapen returnerar falskt när skatter på ordern är slutgiltiga och inte är föremål för några ändringar. booleskt tinyint(1)
financial_status
  • väntande
  • auktoriserad
  • partially_paid
  • betald
  • partially_refunded
  • återbetald
Standard: NOLL
Status för betalningar som är kopplade till ordern. Kan endast ställas in när ordern skapas. sträng varchar(255) skrivskyddad
fulfillment_status
  • distribuerad
  • ej distribuerad
  • null
  • delvis
  • åter i lager
Standard: odistribuerad
Orderstatusen i termer av distribuerade radartiklar. sträng varchar(255)
distribuering En array av distributioner som är kopplade till ordern array
id Standard: NOLL Order-ID som används för API-ändamål. Detta skiljer sig från egenskapen order_number, vilket är det ID som används av butiksägaren och kunden. heltal bigint(20) skrivskyddad
landing_site Standard: NOLL URL för sidan där köparen landade när de kom till butiken. sträng varchar(4096) skrivskyddad
line_items En lista över radartikelobjekt som vart och ett innehåller information om en artikel i ordern array Y
location_id Standard: NOLL ID för den fysiska plats där ordern behandlades. Om du behöver referera till platsen mot en order använder du resursen FulfillmentOrder. heltal bigint(20)
namn Standard: NOLL Ordernamnet, som genereras genom att kombinera order_number med orderprefixet och suffixet som anges i handlarens allmänna inställningar. Detta skiljer sig från ID-egenskapen, vilket är ID för ordern som används av API:n. Det här fältet kan också ställas in av API till ett strängvärde. sträng varchar(255)
anteckning Standard: NOLL En valfri anteckning som en butiksägare kan bifoga till ordern. sträng
note_attributes Standard: NOLL Extra information som läggs till i ordern. Visas i avsnittet Ytterligare detaljer på en orderinformationssida. Varje array-post måste innehålla en hash med namn- och värdenycklar. sträng
nummer Standard: NOLL Orderns position i butikens orderantal. Nummer är sekventiella och börjar vid 1. heltal int(11) skrivskyddad
order_number Orderns position i butikens antal ordrar med start vid 1001. Ordernummer är sekventiellt. heltal bigint(20) skrivskyddad
order_status_url URL-adressen som pekar mot orderstatusens webbsida, i förekommande fall. sträng varchar(255) skrivskyddad
original_total_duties_set De ursprungliga totala tullavgifterna som debiterades för ordern i butiks- och i presentationsvaluta. object skrivskyddad
payment_gateway_names Standard: NOLL Listan över betalnings-gateways som används för ordern.
varchar(255) skrivskyddad
payment_terms Standard: NOLL De regler och villkor under vilka en betalning ska behandlas. object bigint(20) skrivskyddad
telefon Standard: NOLL Kundens telefonnummer för att ta emot SMS-aviseringar. sträng varchar(255)
presentment_currency Standard: NOLL Presentationsvalutan som användes för att visa priser för kunden. sträng char(3)
processed_at Standard: NOLL Datum och tid (ISO 8601-format) när en order behandlades. Detta värde är det datum som visas på dina ordrar och som används i analysrapporterna. Om du importerar ordrar från en app eller en annan plattform kan du ställa in processed_at till ett datum och en tid tidigare för att matcha när den ursprungliga ordern skapades. Datum datetime(6)
processing_method
  • Kassan
  • direkt
  • manuell
  • offsite
  • express
  • gratis
Hur betalningen behandlades sträng varchar(255) skrivskyddad
referring_site Standard: NOLL Webbplatsen där kunden klickade på en länk till butiken. sträng varchar(4096)
återbetalningar En lista över återbetalningar som tillämpats på ordern array skrivskyddad
shipping_address Standard: NOLL Postadressen till vilken ordern kommer att skickas. Adressen är valfri och kommer inte vara tillgänglig för ordrar som inte kräver frakt heltal bigint(20)
shipping_lines En rad objekt, var och en specificerar en leveransmetod som används. array
source_name Standard: NOLL Därifrån ordern härstammar. Kan ställas in endast under skapandet av order och kan inte skrivas i efterhand. Värden för Shopify-kanaler är skyddade och kan inte tilldelas av andra API-klienter: web, pos, shopify_draft_order, iphone och android. Ordrar som skapats via API kan tilldelas vilken annan sträng du vill välja. Om det inte är specificerat tilldelas nya ordrar värdet på appens ID. sträng varchar(255)
subtotal_price Priset på ordern i butikens valuta efter rabatter men innan frakt, tullavgifter, skatter och dricks. heltal bigint(20)
subtotal_price_set Delsumma för ordern i butiks- och presentationsvaluta efter rabatter men innan frakt, tullavgifter, skatter och dricks. object
taggar Taggar som är kopplade till ordern formateras som en sträng med kommaseparerade värden. Taggar är ytterligare korta beskrivningar som vanligtvis används för filtrering och sökning. Varje enskild tagg är begränsad till maximalt 40 tecken. sträng varchar(4096)
tax_lines En array av skatteradsobjekt, var och en med en detaljerad information om en skatt som gäller för ordern. Varje objekt har följande egenskaper:

När du skapar en order via API kan skatteposter anges för ordern eller radartiklarna men inte båda. Skatterader som anges för ordern delas upp på de skattepliktiga radartiklarna i den skapade ordern.
array
taxes_included
  • sant
  • falskt
Standard: 0
Om skatter ingår i orderns delsumma. booleskt tinyint(1)
test
  • sant
  • falskt
Standard: 0
Om det här är en testorder. booleskt tinyint(1) skrivskyddad
Token Standard: NOLL Ett unikt värde när du hänvisar ordern. sträng varchar(32) skrivskyddad
total_discounts Standard: 0 De totala rabatterna tillämpas på priset för ordern i butiksvalutan. sträng decimal(21,3)
total_discounts_set De totala rabatterna tillämpas på priset för ordern i butiks- och presentationsvaluta. object
total_line_items_price Standard: 0 Summan av alla radartikelpriser i butiksvalutan. sträng decimal(21,3)
total_line_items_price_set Summan av alla radartikelpriser i butiks- och presentationsvaluta. object
total_outstanding Standard: 0 Det totala utestående beloppet för ordern i butiksvalutan. sträng decimal(21,3)
total_price Standard: 0 Summan av alla radartikelpriser, rabatter, frakt, skatter och dricks i butiksvalutan. Måste vara positivt. sträng decimal(21,3)
total_price_set Det totala priset för ordern i butiks- och presentationsvaluta. object
total_shipping_price_set Det totala fraktpriset för ordern, exklusive rabatter och returer, i butiks- och presentationsvaluta. Om taxes_included är inställt på sant inkluderar total_shipping_price_set skatter. object
total_tax Standard: 0 Summan av alla skatter som tillämpas på ordern i butiksvalutan. Måste vara positivt. sträng decimal(21,3)
total_tax_set Den totala skatten som tillämpas för ordern i butiks- och presentationsvaluta. object
total_tip_received Summan av alla dricks i ordern i butiksvalutan. heltal bigint(20) skrivskyddad
total_weight Standard: 0 Summan av alla radartikelvikter i gram. Summan justeras inte när artiklar tas bort från ordern. heltal bigint(20) ejsignerat
updated_at Datum och tid (ISO 8601-format) när ordern senast ändrades. Datum datetime(6) skrivskyddad
user_id Standard: NOLL ID för användaren inloggad på Shopifys kassasystem som hanterade ordern, i förekommande fall. heltal bigint(20)

Product resursegenskaper

Följande tabell listar viss användbar information om egenskaperna för REST Admin API Product-resurs.

Data om viktiga egenskaper för REST-produktresursen
Egenskap Värden Beskrivning Datatyp Fältlängd Fältåtkomst Viktigt fält som krävs
body_html Standard: NOLL En beskrivning av produkten. Stöder HTML-formatering. sträng mediumtext
created_at Standard: NOLL Datum och tid (ISO 8601-format) när produkten skapades. Datum datetime skrivskyddad
användarnamn Standard: NOLL sträng varchar(255)
id Standard: NOLL Ett osignerat 64-bitars heltal som används som en unik identifierare för produkten. Varje ID är unikt i Shopify-systemet. Inga två produkter kommer att ha samma ID, även om de kommer från olika butiker. heltal bigint(20) skrivskyddad Y
Bilder En lista över produktbildsobjekt som var och en representerar en bild associerad med produkten. [{ product_image }]
alternativ De anpassade produktegenskaperna. Till exempel storlek, färg och material. Varje produkt kan ha upp till tre alternativ och varje alternativvärde kan vara upp till 255 tecken. Produktvarianter består av kombinationer av alternativvärden. Alternativ kan inte skapas utan värden. För att skapa nya alternativ måste en variant med ett associerat alternativvärde också skapas. array
product_type Standard: NOLL En kategorisering för produkten som används för filtrering och sökning av produkter. sträng varchar(255)
published_at Standard: NOLL Datum och tid (ISO 8601-format) när produkten publicerades. Kan ställas in som noll för att avpublicera produkten från webbutikskanalen. Datum datetime
published_scope
  • web
  • global
Huruvida produkten publiceras i Shopifys kassasystemskanal. sträng
status
  • aktiv
  • arkiverad
  • utkast
Standard: aktiv
Produktens status. sträng varchar(32)
taggar En sträng med kommaseparerad taggar som används för filtrering och sökning. En produkt kan ha upp till 250 taggar. Varje tagg kan ha upp till 255 tecken. sträng
template_suffix Standard: NOLL Suffixet i Liquid-mallen som används för produktsidan. Om den här egenskapen anges använder produktsidan en mall som heter "product.suffix.liquid", där "suffix" är värdet för den här egenskapen. Om den här egenskapen är "" eller noll använder produktsidan standardmallen "product.liquid". sträng varchar(255)
Titel Standard: NOLL Produktens namn sträng varchar(255)
updated_at Standard: NOLL Datum och tid (iso 8601-format) när produkten senast ändrades. En produkts updated_at ändra av olika skäl. Till exempel, om en order läggs för en produkt som har lagerspårning inställd räknas lagerjusteringen som en uppdatering. Datum datetime skrivskyddad
Varianter Ett utbud av produktvarianter, som var och en representerar en annan version av produkten. Positionsegenskapen är skrivskyddad. Variantpositionen indikeras med den ordning i vilken de listas. array
Leverantör Standard: NOLL Namnet på produktens säljare. sträng varchar(255)

ProductImage resursegenskaper

I följande tabell listas användbar information om egenskaperna för REST Admin-API ProductImage. Det finns inga skrivskyddade eller obligatoriska fält för den här resursen.

Data om viktiga egenskaper relaterade till REST ProductImage-resursen
Egenskap Värden Beskrivning Datatyp Fältlängd
created_at Standard: NOLL Datum och tid när produktbilden skapades. API returnerar det här värdet i ISO 8601-format. Datum datetime
höjd Standard: NOLL Höjddimensionen på bilden vilket bestäms vid uppladdning. smallint(4) ejsignerat
id Standard: NOLL En unik numerisk identifierare för produktbilden. (auto_increment) heltal bigint(20)
position Standard: 0 Ordningsföljden för produktbilden i listan. Den första produktbilden är på position 1 och är produktens "huvudbild". smallint(5) osignerad
product_id Standard: NOLL ID för den produkt som är associerad med bilden. bigint(20)
Src Anger var produktbilden finns. Denna parameter stöder URL-filter som du kan använda för att hämta ändrade kopior av bilden. Lägg till exempel till _small, till filnamnet för att hämta en skalad kopia av bilden med 100 x 100 px (till exempel ipod-nano_small.png) eller lägg till _2048x2048 för att hämta en kopia av bilden med upplösningen 2048 x 2048 px (till exempel, ipod-nano_2048x2048.png).
updated_at Standard: NOLL Datum och tid när produktbilden senast ändrades. API returnerar detta värde i ISO 8601-format. Datum datetime
variant_id Ett utbud av variant-ID:n som är kopplade till bilden.
Bredd Standard: NOLL Bredddimensionen på bilden vilket bestäms vid uppladdning. smallint(4) ejsignerat

ProductVariant resursegenskaper

Följande tabell listar viss användbar information om egenskaperna för REST Admin API ProductVariant-resursen. Det finns inga nödvändiga kritiska fält för den här resursen.

Data om viktiga egenskaper relaterade till REST ProductVariant-resursen
Egenskap Värden Beskrivning Datatyp Fältlängd Fältåtkomst
streckkod Standard: NOLL Streckkoden, UPC eller ISBN-nummer för produkten. varchar(255)
compare_at_price Standard: NOLL Det ursprungliga priset för artikeln innan en justering eller en rea. decimal(20,2)
created_at Standard: NOLL Datum och tid i ISO 8601-format när produktvarianten skapades. Datum datetime
fulfillment_service
  • manuell
  • { handle of fulfillment service }
Standard: manuell
Den distributionstjänst som är associerad med produktvarianten. varchar(255)
gram Produktvariantens vikt i gram.
id Standard: NOLL Den unika numeriska identifieraren för produktvarianten. Detta värde ökar automatiskt. bigint(20)
image_id Standard: NOLL Den unika numeriska identifieraren för en produkts bild. Bilden måste vara associerad med samma produkt som varianten. bigint(20)
inventory_item_id Den unika identifieraren för lagerartikeln, som används i lager-API för att söka efter lagerinformation.
inventory_management
  • shopify
  • null
  • { handle of fulfillment service }
  • Standard: NOLL
    Distributionstjänsten som spårar antalet artiklar i lager för produktvarianten. varchar(255)
    inventory_policy
    • neka
    • fortsätt
    Standard: neka
    Huruvida kunderna får lägga en order på produktvarianten när den är slut i lager. varchar(40)
    inventory_quantity Standard: 1 En sammanställning av lager på alla platser. Använd InventoryLevel-resursen för att justera lager på en specifik plats. int(11) skrivskyddad
    alternativ Anpassade egenskaper som en butiksägare använder för att definiera produktvarianter. Du kan definiera tre alternativ för en produktvariant: alternativ1, alternativ2, alternativ3. Standardvärde: Standardtitel. Titelfältet är en sammanfogning av fälten alternativ1, alternativ2 och alternativ3. Om du uppdaterar alternativfälten uppdateras titelfältet.
    position Standard: 0 Ordningen på produktvarianten i listan över produktvarianter. Den första positionen i listan är 1. Variantpositionen indikeras med den ordning i vilken de listas. smallint(5) osignerad skrivskyddad
    presentment_prices En lista över variantens presentationspriser och jämförelsepriser i var och en av butikens aktiverade presentationsvalutor. Varje prisobjekt har följande egenskaper:
    -currency_code: Trebokstavskoden (ISO 4217-format) för en av butikens aktiverade presentationsvalutor.
    -belopp: Variantens pris eller jämförelsepris i presentationsvalutan.
    Kräver rubriken 'X-Shopify-Api-Features': 'include-presentment-prices'.
    skrivskyddad
    pris Standard: 0 Pris för produktvarianten. decimal(20,2)
    product_id Standard: NOLL Produktens unika numeriska identifierare. bigint(20)
    requires_shipping Standard: 1 Denna egenskap är inaktuell. Använd egenskapen `requires_shipping` i resursen InventoryItem istället. booleskt tinyint(1)
    sku En unik identifierare för produktvarianten i butiken. Krävs för att ansluta till en FulfillmentService. varchar(255)
    tax_code Denna parameter gäller endast de butiker som har Avalara AvaTax-appen installerad. Anger Avalara-skattekod för produktvarianten.
    beskattningsbar Standard: 1 Huruvida en skatt debiteras när produktvarianten säljs. booleskt tinyint(1)
    Titel Titel på produktvarianten. Titelfältet är en sammanfogning av fälten alternativ1, alternativ2 och alternativ3. Du kan endast uppdatera titel indirekt med hjälp av alternativfälten. varchar(255) skrivskyddad
    updated_at Standard: NOLL Datum och tid när produktvarianten senast ändrades. Returneras i ISO 8601-format. Datum datetime
    vikt Vikten av produktvarianten i enhetssystemet som anges med weight_unit.
    weight_unit
    • g
    • kg
    • oz
    • pund
    Standard: NOLL
    Måttenheten som gäller produktvariantens vikt. Om du inte anger ett värde weight_unit används butikens standardmåttenhet. varchar(2)