Ansök till Shopify Plus-appens certifieringsprogram

Observera: För att kunna övervägas för det här programmet måste din app listas i Shopify App Store. Om du vill veta mer om den här processen, se Krav för listning i Shopify App Store.

När du har bekräftat att du uppfyller alla certifieringskrav för Shopify Plus-appens certifieringsprogram, är du redo att använda:

När du har installerat kommer Shopify Plus-appens partnerskaps-team att granska din ansökan. Du kommer att bli kontaktad direkt om du har blivit villkorligt godkänd för granskning.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Shopify Plus-appens certifieringsprogram!