Skjul knappen Læg i indkøbskurven på produktsider

Du kan skjule kundernes mulighed for at lægge produkter i indkøbskurven ved at tilpasse en produktskabelon, der skjuler specifikke blokke, der er relateret til tilføjelse af varer til indkøbskurven. Du kan derefter tildele denne produktskabelon til et eller flere produkter, som du ikke vil have, at kunderne skal kunne lægge i deres indkøbskurv. Det betyder, at knappen Læg i indkøbskurven ikke vises på de produktsider, som du tildeler din nye produktskabelon til.

Du kan f.eks. skjule knappen Læg i indkøbskurven fra visse produktsider i et af følgende scenarier:

• Du har brug for, at kunder kontakter dig for at få et tilbud på en produktpris.
  • Du skal have en mulighed for forudbestilling i stedet for knappen Læg i indkøbskurven.
  • Du sælger specialfremstillede produkter, og du har brug for, at kunderne kontakter dig om deres produktkrav, før de foretager et køb.

Du kan kun tildele produktskabeloner, der er knyttet til dit udgivne tema, til dine produktsider. Hvis du opretter en ny skabelon i et tema, der ikke er det udgivne tema, skal du først udgive temaet for at tildele dets skabeloner til dine produkter.

Få mere at vide om at oprette nye skabeloner og anvende skabeloner på produkter.

Skjul knappen Læg i indkøbskurven for specifikke produkter

Produkter er som standard tildelt skabelonen standardprodukt. Du kan oprette en separat ikke til salg-produktskabelon, for at skjule knappen Læg i indkøbskurven for ét eller flere produkter, men stadig lade andre produkter være tilgængelige til køb i din webshop.

Opret en produktskabelon, der ikke er til salg

Hvis du vil tilpasse specifikke produkter uden at foretage ændringer i skabelonen Standardprodukt, skal du oprette en ny produktskabelon.

Trin:

1. Gå til Webshop > Temaer i din Shopify-administrator.
  2. Find det tema, du vil redigere, og klik derefter på Tilpas.
  3. Klik på startsiden i rullemenuen, og klik derefter på Produkter > ⊕ Opret skabelon.
  4. I dialogen Opret en skabelon skriver du navnet på din nye skabelon i feltet Navn, som f.eks. ikke til salg og klikker på Opret skabelon.
  5. I sidebjælkenavigationen for Afsnit går du til blokkene Skabelon > Produktoplysninger og laver de følgende ændringer:

1. Hold markøren over blokken Antalsvælger, og klik derefter på øjeikonet for at skjule blokken.
    2. Hold markøren over blokken med Køb-knapper, og klik derefter på øjenikonet for at skjule blokken.
    3. Valgfrit: Hold markøren over blokken med pris , og klik derefter på øjeikonet for at skjule blokken.
  6. Valgfrit: Hvis du vil tilføje tekst på din produktside for at give dine kunder flere oplysninger, f.eks. en dato, hvor det forventes, at salget genoptages, hvis produktet ikke er tilgængeligt, kan du tilføje og tilpasse en ny blok ved hjælp af følgende trin:

1. Klik på ⊕ Tilføj blok > Tekst i sektionen Produktoplysninger for at tilføje en tekstblok.
    2. Klik og træk den nye Tekstblok til din foretrukne placering på produktsiden.
    3. I sidebjælken Tekstindstillinger skal du tilføje din tekst i feltet Tekst.
    4. Vælg din foretrukne tekststil.
  7. Valgfrit: Hvis du vil tilføje en kontaktformular, kan du tilføje og tilpasse et nyt afsnit på din produktside ved hjælp af følgende trin:

1. I Skabelonpanelet skal du klikke på ⊕ Tilføj sektion > Kontaktformular.
    2. Klik og træk den nye Tekstblok til din foretrukne placering på produktsiden.
    3. I sidebjælken Kontaktformular for indstillinger kan du tilpasse din kontaktformular efter ønske. Du kan f.eks. redigere tekstfeltet Overskrift for at få vist en call to action, som f.eks Send en anmodning om at blive tilføjet på vores venteliste.
  8. Klik på Gem.

Tildel ikke til salg-skabelonen til et enkelt produkt

1. Gå til Produkter i din Shopify-administrator.
  2. Klik på navnet på produktet, hvor du vil skjule knappen Læg i indkøbskurv.
  3. Klik på rullemenuen i afsnittet Temaskabelon, og vælg derefter skabelonen Ikke til salg.
  4. Klik på Gem.

Tildel ikke til salg-skabelonen til flere produkter samlet

1. Gå til Produkter i din Shopify-administrator.
  2. Klik på afkrydsningsfelterne ud for de produkter, som du vil skjule knappen Læg i indkøbskurven for, og klik derefter på Masseredigering.
  3. Klik på Kolonner i programmet til masseredigering, og klik derefter på Skabelon for at føje kolonnen Skabelon til editortabellen.
  4. I hver produktrække angiver du Skabelonen til produkt ikke til salg.
  5. Klik på Gem.

Skjul knappen Læg i indkøbskurven for alle produkter

Hvis du skjule knappen Læg i indkøbskurven for alle dine produkter, men stadig giver kunderne mulighed for at browse din webshop, kan du tilpasse skabelonen Standardprodukt, så den ændrer alle eksisterende og fremtidige produkter.

Trin:

1. Gå til Webshop > Temaer i din Shopify-administrator.
  2. Find det tema, du vil redigere, og klik derefter på Tilpas.
  3. Klik på rullemenuen på Startsiden, og klik derefter på Produkter > Standardprodukt.
  4. I sidebjælkenavigationen for Afsnit går du til blokkene Skabelon > Produktoplysninger og laver de følgende ændringer:

1. Hold markøren over blokken Antalsvælger, og klik derefter på øjeikonet for at skjule blokken.
    2. Hold markøren over blokken med Køb-knapper, og klik derefter på øjenikonet for at skjule blokken.
    3. Valgfrit: Hold markøren over blokken med pris , og klik derefter på øjeikonet for at skjule blokken.
  5. Valgfrit: Hvis du vil tilføje tekst på dine produktsider for at give dine kunder flere oplysninger, f.eks. en dato for, hvornår salget forventes at blive genoptaget, hvis dine produkter ikke er tilgængelige, kan du tilføje og tilpasse en ny blok ved at følge nedenstående trin:

1. Klik på ⊕ Tilføj blok > Tekst i sektionen Produktoplysninger for at tilføje en tekstblok.
    2. Klik og træk den nye Tekstblok til din foretrukne placering på produktsiden.
    3. I sidebjælken Tekstindstillinger skal du tilføje din tekst i feltet Tekst.
    4. Vælg din foretrukne tekststil.
  6. Valgfrit: Hvis du vil tilføje en kontaktformular, kan du tilføje og tilpasse et nyt afsnit på dine produktsider med følgende trin:

1. I Skabelonpanelet skal du klikke på ⊕ Tilføj sektion > Kontaktformular.
    2. Klik og træk den nye Tekstblok til din foretrukne placering på produktsiden.
    3. I sidebjælken Kontaktformular for indstillinger kan du tilpasse din kontaktformular efter ønske. Du kan f.eks. redigere tekstfeltet Overskrift for at få vist en call to action, som f.eks Send en anmodning om at blive tilføjet på vores venteliste.
  7. Klik på Gem.