Point of Salen henkilöstöhallinta

Kun sinulla on työntekijöitä, jotka auttavat sinua myymään henkilökohtaisesti, sinun on annettava kyseisille työntekijöille tarvittavat luvat, jotta he voivat käyttää Shopify-myyntipistettä kaupassasi.

Shopify-myyntipisteen henkilöstölle on annettava Shopify-myyntipisteen käyttöoikeus valitsemalla Point of Sale -käyttöoikeus Shopify Adminin Käyttäjät ja käyttöoikeudet -sivun Asetukset-osassa. Sinulla voi myös olla vain POS-myyntipisteen käyttöön oikeutettua henkilöstöä, jolla ei ole ylläpitäjän käyttöoikeuksia ja jotka tarvitsevat PIN-koodin, jotta he pääsevät kirjautumaan sisään Shopify-myyntipisteeseen.

Jotta voit määrittää Shopify-myyntipistesovelluksen Shopify-tiliä tai kirjautumistunnuksia käyttäen, henkilöstöllä on oltava Shopify-myyntipisteen kirjautumisvaatimukset. Jos henkilöstöllä ei ole Shopify-myyntipisteen kirjautumisvaatimuksia, he voivat käyttää PIN-koodia vain Shopify-myyntipistesovelluksen käyttöön sen jälkeen, kun henkilöstö, jolla on vaatimukset, on ensin kirjautunut sisään.

Voit antaa eri henkilöstön jäsenille erilaisia käyttöoikeustasoja kaupan Point of Saleen (POS) ja vähittäiskaupan toimintoihin POS-roolien avulla, jotka ovat erilaisista käyttöoikeuksista koostuva joukko. Voit luoda erilaisia Point of Sale -henkilöstölle annettavia POS-rooleja, jotka määrittävät kaupan pyörittämiseen oleelliset oikeudet eri tehtäviin kullekin henkilöstön jäsenelle.