Memòria i personalització de Sidekick
Sidekick recorda la informació de les teves converses per oferir-te un suport personalitzat. A mesura que interactues amb Sidekick, les seves respostes es tornen més rellevants i adaptades a la teva botiga, de manera que no perdràs tant de temps repetint el context. Sidekick aprèn els tipus d'informació següents amb el pas del temps:
- Preferències explícites: quan indiques a Sidekick informació específica sobre tu o les teves preferències, ho recorda per a futures converses.
- Converses anteriors: Sidekick pot recordar les interaccions anteriors, de manera que pots reprendre-ho on ho vas deixar. Si vas parlar d'un tema la setmana passada, pots fer-hi referència amb naturalitat sense haver de tornar a explicar tot el context.
- Preferències personals implícites: a mesura que treballes amb Sidekick, aprèn com prefereixes rebre la informació i adapta les seves respostes al teu estil. Això passa automàticament a partir de les teves interaccions al llarg del temps.
- Activitat recent: Sidekick pot fer referència al que estaves fent recentment al teu panell d'administració de Shopify. Per exemple, edites un producte i, a continuació, obres Sidekick. Sidekick podria esmentar que tot just estaves treballant en un producte, així no cal que li expliquis què estaves fent.
En aquesta pàgina
Consideracions sobre la memòria de Sidekick
Abans d'utilitzar la memòria de Sidekick, revisa les consideracions següents:
- Sidekick recorda les converses del xat de Sidekick al teu panell d'administració de Shopify. Les converses amb Sidekick a l'editor de temes no s'afegeixen a la memòria de Sidekick.
- Per continuar la feina de l'editor de temes al xat de Sidekick, inclou els detalls a la teva nova pregunta.
- Sidekick recorda les teves converses anteriors durant uns 3 mesos.
- Sidekick pot fer referència a la teva activitat recent al panell d'administració de Shopify d'aproximadament les darreres 12 hores. L'activitat més antiga no està disponible per a Sidekick.
- Si desactives la memòria d'una conversa, Sidekick no utilitzarà la teva informació desada ni la teva activitat recent en aquesta conversa.
Accedir a l'historial del xat de Sidekick
Sidekick desa el teu historial del xat en diferents sessions del navegador. Pots accedir a una llista de les converses anteriors de les maneres següents:
- Des de la finestra del xat de Sidekick, fes clic al títol de la conversa al selector de xats.
- Des del teu panell d'administració de Shopify, ves a Converses de Sidekick.
A la llista de converses, pots cercar per paraula clau per trobar converses específiques.
Desactivar la memòria per a una conversa de Sidekick
Si no vols que Sidekick accedeixi a la teva informació desada o desi detalls nous d'una conversa, pots desactivar la memòria. Quan la memòria està desactivada, Sidekick continua responent a les teves preguntes, però no recorda les preferències anteriors, no fa referència a la teva activitat recent i no desa res de nou de la conversa actual.
Un cop hagis desactivat la memòria d'una conversa, no podràs tornar a activar-la per a la mateixa conversa. Per iniciar una conversa nova amb la memòria activada, tanca la conversa actual i inicia'n una de nova.
Passos:
Escriptori
Des del teu panell d'administració de Shopify, ves a Sidekick, o fes clic a la icona
.
Fes clic a la icona
per desactivar les funcions de memòria.
Mòbil
A l'aplicació de Shopify, ves a qualsevol pàgina de la botiga i toca la icona
.
A la finestra del xat, toca la icona
.
Al costat de Memòria, toca la icona
per desactivar les funcions de memòria.
Gestiona la informació emmagatzemada
Pots actualitzar o eliminar la informació que Sidekick ha emmagatzemat en qualsevol moment. Per revisar el que recorda Sidekick, demana-li un resum en qualsevol conversa. Si vols que Sidekick oblidi detalls específics, demana-ho directament i confirmarà els canvis.
Això s'aplica a les preferències desades i a les converses. La teva activitat recent al panell d'administració no forma part de la memòria desada de Sidekick, per la qual cosa no s'inclou en un resum. Sidekick pot fer referència a la teva activitat recent durant unes 12 hores i, passat aquest temps, ja no està disponible. Si no vols que Sidekick faci referència a la teva activitat recent en una conversa, pots desactivar la memòria.
Canvia el nom d'una conversa de Sidekick
Pots canviar el nom d'una conversa de Sidekick perquè sigui més fàcil de trobar més endavant a l'historial del xat.
Passos:
Al panell d'administració de Shopify, fes clic a Converses de Sidekick o ves a Sidekick i selecciona una conversa anterior.
Fes clic a la icona
de la conversa de la qual vulguis canviar el nom.
Fes clic a Canvia el nom i, a continuació, introdueix un títol nou per a la conversa.
Suprimeix una conversa de Sidekick
Pots suprimir una conversa de Sidekick en qualsevol moment. En suprimir una conversa, s'elimina de l'historial del xat i de la memòria d'interaccions anteriors de Sidekick. Les teves preferències desades no es modifiquen.
Passos:
Al panell d'administració de Shopify, fes clic a Converses de Sidekick o ves a Sidekick i selecciona una conversa anterior.
Fes clic a la icona
de la conversa que vulguis suprimir.
Fes clic a Suprimeix.