Grups
Un grup d'usuaris és un conjunt d'usuaris que comparteixen certs rols. Per exemple, pots afegir un grup Atenció al client per a Amèrica del Nord per als usuaris d'atenció al client, o bé un grup Equip de vendes B2B per als usuaris que gestionen tasques relacionades amb el B2B. Quan assignes un usuari a un grup, se li assignen automàticament tots els rols vinculats a aquest grup. Pots afegir un usuari a diversos grups.
Quan s'elimina un usuari d'un grup d'usuaris, se suprimeixen els rols assignats des del grup d'usuaris. Si se suprimeix un grup, tots els rols i botigues assignats amb el grup s'eliminen de qualsevol usuari que estigués assignat a aquell grup.
En aquesta pàgina
Crea un grup
Al panell d'administració de Shopify, ves a Configuració > Usuaris.
Fes clic a Grups.
Fes clic a Afegeix un grup.
Introdueix un nom i una descripció per al grup.
Fes clic a Assigna.
Selecciona un rol que vulguis assignar al grup. Si afegeixes un rol de botiga, selecciona la botiga que vulguis assignar al grup. Repeteix el procés per a cadascun dels rols que vulguis assignar al grup.
Fes clic a Desa.
Assigna un rol nou a un grup
Al panell d'administració de Shopify, ves a Configuració > Usuaris.
Fes clic a Grups.
Fes clic al grup al qual vulguis assignar un rol nou.
Fes clic a Assigna.
Selecciona un rol que vulguis assignar al grup. Si afegeixes un rol de botiga, selecciona la botiga que vulguis assignar al grup. Repeteix el procés per a cadascun dels rols que vulguis assignar al grup.
Opcional: si has d'eliminar un rol del grup d'usuaris, fes clic a … > Elimina el rol al costat del rol que vols eliminar.
Fes clic a Desa.
Duplica un grup
Pots duplicar els rols i les assignacions de botiga per a un grup existent.
Passos:
Al panell d'administració de Shopify, ves a Configuració > Usuaris.
Fes clic a Grups.
Fes clic al grup que vols duplicar.
Fes clic a Accions > Duplica.
A la secció Nom, introdueix un nom nou per al grup duplicat.
Opcional: fes qualsevol dels canvis següents:
- A la secció Descripció, introdueix una descripció per al grup duplicat.
- A la secció Rols, assigna o elimina rols, o bé edita l'accés a les botigues per als rols assignats.
Fes clic a Desa.
Suprimeix un grup
Al panell d'administració de Shopify, ves a Configuració > Usuaris.
Fes clic a Grups.
Fes clic al grup que vols suprimir.
Fes clic a Accions > Suprimeix.
Fes clic a Suprimeix per confirmar.
Assigna un grup a un usuari
Al panell d'administració de Shopify, ves a Configuració > Usuaris.
Fes clic a l'usuari que vols afegir al grup.
Fes clic a Assigna.
Selecciona el grup que vols assignar a l'usuari.
Fes clic a Desa.
Assigna un grup als usuaris en bloc
Al panell d'administració de Shopify, ves a Configuració > Usuaris.
A la llista Usuaris, selecciona les caselles de selecció del personal a qui vols assignar un rol.
Fes clic a Assigna un grup d'usuaris.
Selecciona un rol del menú desplegable i, a continuació, fes clic a Fet.
Elimina un grup d'un usuari
Al panell d'administració de Shopify, ves a Configuració > Usuaris.
Fes clic a l'usuari que vols eliminar del grup.
Fes clic a la icona
del costat del grup d'on vols eliminar l'usuari i, a continuació, fes clic a Elimina el grup.
Fes clic a Desa.