Om Affiliate-programmet

Shopifys henvisningsprogram omfatter iværksættere, undervisere, influencere, skabere af indhold og andre, der henviser deres publikum af iværksættere til Shopify. Det er gratis at deltage i programmet, og det giver affiliates mulighed for at tjene penge på deres publikum og få kommission for hver ny henvisning af en Shopify-shopejer. Affiliates kan i gennemsnitligt tjene 58 USD for hver bruger, der tilmelder sig et betalt abonnement via dit unikke affiliate-link. Hver henvisning vil få hjælp til at gå fra en prøveperiode til et betalt abonnement, hvilket øger din mulighed for indtjening.

Bliv affiliate

Ansøg nu

Kan du ikke finde svarene, du leder efter? Vi er her for at hjælpe dig.

Kontakt Shopify Support