Om Shopifys henvisningsprogram

Shopifys henvisningsprogram er for undervisere, influencere, anmeldelseswebsites og skabere af indhold, så de kan undervise deres målgruppe om iværksætteri med Shopify og optjene en kommission for deres henvisninger.

Du skal opfylde følgende krav, hvis du vil sende en ansøgning til Shopifys henvisningsprogram:

• Du ejer og drive et aktivt website
  • Du har en etableret målgruppe
  • Du skaber originalt indhold, som f.eks. onlinekurser, blogopslag, videoer eller vejledninger
  • Du er erfaring med handel, iværksætteri, Shopify eller andre platforme til e-handel
  • Du har læst Aftalen for Shopify-partnerprogrammet

Hvordan ved jeg, om min ansøgning bliver godkendt?

Shopify gennemgår din ansøgning omhyggeligt. Hvis din ansøgning godkendes, modtager du en mail med et affiliate-link til at promovere Shopify samt nogle værktøjer, der kan hjælpe dig i gang. Ansøgninger til Shopifys henvisningsprogram behandles i de fleste tilfælde inden for 15 arbejdsdage.

Shopify giver desværre ikke feedback på afviste ansøgninger på grund af det høje antal ansøgninger.

Hvordan spores henvisninger?

Affiliate-henvisninger til Shopify spores ved hjælp af et unikt henvisningsalias, som tildeles hver enkelt affiliate, når de bliver godkendt til programmet. Affiliates bruger dette unikke link til at videresende deres målgruppe til en Shopify-egenskab, så alle succesfulde henvisninger kan tilskrives dem.

Hvor meget kan jeg tjene som affiliate?

Shopify-affiliates optjener en kommission for alle shopejere, som de henviser til Shopify via et link, som indeholder deres unikke henvisningsalias. Affiliates optjener en belønning på 200 % for alle succesfulde shopejere, som de henviser til Shopify. Dette betyder, at de optjener 2 x det månedlige abonnementsgebyr, som vælges af den henviste shopejer, når shopejeren har været aktiv i to måneder.

Hvordan modtager jeg betaling?

Shopifys henvisningsprogram bruger PayPal til udbetalinger til affiliates. Kreditter, der indsamles fra den 1. til og med den 15. i måneden, udbetales fem arbejdsdage efter den 15. i måneden. Kreditter, der indsamles fra den 16. til og med den sidste dag i måneden, udbetales fem arbejdsdage efter den sidste dag i måneden. Kommissionssaldoen tilbageholdes til næste udbetalingsperiode, hvis den er under 25 USD.

Hvilke oplysninger kan jeg spore om shopejerne, jeg henviser?

Du kan spore dine henvisninger, din samlede indtjening i en betalingsperiode og din samlede indtjening til dato. Du kan også spore, når en shopejer skifter fra en prøveperiode til et betalt abonnement. Hvis en shopejer ikke skifter til et betalt abonnement, før prøveperioden udløber, markeres vedkommende som Frosset.

Hvad er retningslinjerne for Shopify-brandet?

Se vores retningslinjer for Shopify-brandet for at sikre dig, at du bruger retningslinjerne for branding korrekt. Når du bruger vores brandingmaterialer, skal du indikere, at du har accepteret Shopifys retningslinjer for brug af varemærker og forstår, at alle overtrædelser af disse retningslinjer medfører ophør af din Shopify-partnerkonto.