Hukommelse og personlig tilpasning i Sidekick

Sidekick husker oplysninger fra dine samtaler for at kunne yde personligt tilpasset support. Efterhånden som du interagerer med Sidekick, bliver svarene mere relevante og personligt tilpassede til din butik, så du kan bruge mindre tid på at gentage konteksten. Sidekick lærer følgende typer oplysninger over tid:

  • Eksplicitte præferencer: Når du giver Sidekick specifikke oplysninger om dig selv eller dine præferencer, husker Sidekick det til fremtidige samtaler.
  • Tidligere samtaler: Sidekick kan huske tidligere interaktioner, så du kan fortsætte, hvor du slap. Hvis du diskuterede et emne i sidste uge, kan du henvise til det naturligt uden at skulle forklare hele konteksten igen.
  • Implicitte personlige præferencer: Efterhånden som du arbejder med Sidekick, lærer den, hvordan du foretrækker at modtage oplysninger, og den tilpasser sine svar, så de matcher din stil. Dette sker automatisk baseret på dine interaktioner med tiden.
  • Seneste aktivitet: Sidekick kan henvise til, hvad du senest har foretaget dig i din Shopify-administrator. Hvis du f.eks. redigerer et produkt og derefter åbner Sidekick, nævner Sidekick måske, at du netop har arbejdet på et produkt, så du ikke behøver at forklare, hvad du var i gang med.

Overvejelser i forbindelse med Sidekicks hukommelse

Gennemgå følgende overvejelser, før du bruger Sidekicks hukommelse:

  • Sidekick husker samtaler fra Sidekick-chat i din Shopify-administrator. Samtaler med Sidekick i temaeditoren føjes ikke til Sidekicks hukommelse.
  • Hvis du vil fortsætte arbejdet fra temaeditoren i Sidekick-chat, skal du inkludere oplysningerne i dit nye spørgsmål.
  • Sidekick husker dine tidligere samtaler i ca. 3 måneder.
  • Sidekick kan henvise til din seneste aktivitet i din Shopify-administrator fra de seneste ca. 12 timer. Ældre aktivitet er ikke tilgængelig for Sidekick.
  • Hvis du slår hukommelse fra for en samtale, bruger Sidekick ikke dine gemte oplysninger eller din seneste aktivitet i den pågældende samtale.

Få adgang til chathistorik for Sidekick

Sidekick gemmer din chathistorik på tværs af browsersessioner. Du kan få adgang til en liste med tidligere samtaler på følgende måder:

  • Klik på samtalens titel i chatvælgeren i Sidekick-chatvinduet.
  • Gå til Sidekick-samtaler i din Shopify-administrator.

Du kan søge efter specifikke samtaler på samtalelisten ved hjælp af søgeord.

Slå hukommelse fra for en Sidekick-samtale

Hvis du ikke vil have, at Sidekick skal have adgang til dine gemte oplysninger eller gemme nye oplysninger fra en samtale, kan du slå hukommelse fra. Når hukommelse er slået fra, svarer Sidekick stadig på dine spørgsmål, men den husker ikke tidligere præferencer, henviser ikke til din seneste aktivitet og gemmer ikke noget nyt fra den aktuelle samtale.

Når du har slået hukommelse fra for en samtale, kan du ikke slå det til igen for den samme samtale. Luk den aktuelle samtale, og start en ny for at starte en ny samtale, hvor hukommelse er slået til.

Fremgangsmåde:

Computer
  1. Gå til Sidekick i din Shopify-administrator, eller klik på ikonet Sidekick.

  2. Klik på ikonet Toggle-On for at slå hukommelsesfunktioner fra.

Mobil
  1. Gå til en vilkårlig side i din butik i Shopify-appen, og tryk på ikonet Sidekick.

  2. Tryk på ikonet Plus i chatvinduet.

  3. Tryk på ikonet Toggle-On ud for Hukommelse for at slå hukommelsesfunktioner fra.

Administrer gemte oplysninger

Du kan til enhver tid opdatere eller fjerne oplysninger, som Sidekick har gemt. Spørg efter et resume i en hvilken som helst samtale for at gennemgå, hvad Sidekick husker. Hvis du vil have, at Sidekick skal glemme specifikke detaljer, kan du bede den om det direkte, hvorefter Sidekick bekræfter ændringerne.

Dette gælder for dine gemte præferencer og dine samtaler. Din seneste aktivitet i din administrator er ikke en del af Sidekicks gemte hukommelse, så den inkluderes ikke i et resume. Sidekick kan henvise til din seneste aktivitet i ca. 12 timer, hvorefter den ikke længere er tilgængelig. Hvis du ikke vil have, at Sidekick skal henvise til din seneste aktivitet i en samtale, kan du slå hukommelse fra.

Omdøb en Sidekick-samtale

Du kan omdøbe en Sidekick-samtale for at gøre det nemmere at finde den i din chathistorik senere.

Fremgangsmåde:

  1. Klik på Sidekick-samtaler i din Shopify-administrator, eller gå til Sidekick, og vælg en tidligere samtale.

  2. Klik på ikonet Menu options icon ud for den samtale, du vil omdøbe.

  3. Klik på Omdøb, og angiv derefter en ny titel til samtalen.

Slet en Sidekick-samtale

Du kan til enhver tid slette en Sidekick-samtale. Når du sletter en samtale, fjernes den fra din chathistorik og fra Sidekicks hukommelse over tidligere interaktioner. Dine gemte præferencer ændres ikke.

Fremgangsmåde:

  1. Klik på Sidekick-samtaler i din Shopify-administrator, eller gå til Sidekick, og vælg en tidligere samtale.

  2. Klik på ikonet Menu options icon ud for den samtale, du vil slette.

  3. Klik på Slet.