Scripts til abonnementer

Tilpas købsoplevelsen for abonnementer med Scripts.

Når shopejere sælger abonnementsprodukter, knyttes disse produkter til en salgsplan (via abonnementsappen). Når du skriver scripts, kan du bruge LineItem-objektet .selling_plan_id til at identificere, når et produkt købes via et abonnement.

LineItems for abonnementer har et salgsplan-id, og LineItems for engangskøb har ikke et salgsplan-id.

Et produkt kan både købes som et abonnement eller som et engangskøb. Eksempel: En kunde køber den samme sæbe som et abonnement og som en enkelt vare. Der er som regel én varelinje pr. produktvariant i en ordre. Dette er dog ikke tilfældet, hvis en ordre indeholder abonnementer. Abonnementer har deres varelinjer i ordrer. Hvis en kunde f.eks. køber den samme sæbe som et abonnement og som et engangskøb, vil der være en varelinje for begge køb På samme måde kan abonnementer have deres egne leveringslinjer i en ordre.

LineItem-scripts

Scripts, der giver rabat på abonnementsprisen:

• Gælder kun for den første betaling af ordrer, der betales pr. levering. Disse rabatter gælder ikke for planlagte betalinger.
  • Gælder for hele beløbet af en forudbetalt abonnementsordre.

Scripts til levering

Scripts, der giver rabat på leveringspriser:

• Gælder kun for den første betaling af ordrer, der betales pr. levering. Disse rabatter gælder ikke for planlagte betalinger.
  • Gælder for hele beløbet af en forudbetalt abonnementsordre.

Scripts til betaling

Gælder kun for kunder, der kan betale for abonnementsprodukter via Shopify Payments. Sørg for, at du ikke har et betalingsscript, der skjuler Shopify Payments, da dine kunder ellers ikke vil kunne betale for deres abonnementsordrer.

Eksempler

Følgende emner indeholder eksempler, der bruger abonnementer:

Få mere at vide