Masseredigering af metafelter

Du kan bruge programmet til masseredigering til at foretage ændringer i flere metafelter på én gang. Du kan masseredigere metafelter for produkter, varianter, kollektioner og kunder.

Hvis du bruger webbrowseren Microsoft Edge til at masseredigere metafelter for dine produkter, kan det medføre fejl på grund af en begrænset længde på webadresser. Overvej at bruge andre webbrowsere, som f.eks. Chrome, Firefox eller Safari.

Masserediger metafelter for produkter

Du kan vælge de produkter, du vil masseredigere, på siden Produkter i Shopify-administrator.

Programmet til masseredigering viser de produkter, du har valgt, og nogle af deres egenskaber i en tabel. Du kan ændre, hvilke produktegenskaber der vises i tabellen. Hver kolonne i tabellen repræsenterer en produktegenskab, som f.eks. pris, SKU og specifikt produktmetafelt. Hver række i tabellen repræsenterer et valgt produkt.

Når du har valgt de produktmetafelter, du vil redigere, kan du klikke på felterne i editoren for at skrive nye data eller redigere eksisterende data.

Trin:

1. Klik på Produkter i Shopify-administrator.
  2. Brug afkrydsningsfelterne til at vælge hvert produkt, du vil redigere.
  3. Klik på Rediger produkter.
  4. Klik på Kolonner.
  5. Vælg de metafelter, du vil masseredigere, i afsnittet Metafelter.
  6. Klik på et felt i tabellen, og skriv i det for at redigere produktmetafeltet for dette produkt.
  7. Klik på Gem. Hvis der opstår fejl, skal du rette dem og derefter klikke på Gem igen.