Tilpassede shoppingoplevelser

Hvis din forretningsmodel ikke passer til nogen af de salgskanaler og apps, som Shopify og vores partnere tilbyder, kan du udvikle dine egne løsninger ved hjælp af udviklerværktøjer (API'er og SDK'er). Disse værktøjer omtales som værktøjer til tilpassede butikslayouts, og de giver dig mulighed for at oprette følgende slags shoppingoplevelser:

• Skab tilpassede websites – Gør dit websites frontend mere personligt, og opret et butikslayout med JavaScript SDK. I dette tilfælde erstatter du webshopkanalen og Liquid-temaerne med et tilpasset butikslayout, der er udviklet ved hjælp af dine foretrukne sprog og værktøjer.

• Føj handel til mobilappen – Indbyg shoppingoplevelser i dine iOS- og Android-apps ved hjælp af SDK'er på mobilenheder.

• Gør spillere til kunder – Føj shoppingoplevelser til spil med Unity SDK.

• Sælg på tilpassede kanaler – Brug Storefront API'en til at få fuld kontrol over en hvilken som helst platform.

Headless Commerce og tilpassede butiksfacader

Headless Commerce er en arkitektur, hvor dit websites front-end og back-end er uafhængige. En tilpasset butiksfacade er et eksempel på en Headless Commerce-model. Når du opretter en tilpasset butiksfacade, udskifter du webshopkanalen (front-end) med et butikslayout, som du har oprettet, og derefter skal du knytte den til Shopify (back-end). Dine kunder kan gennemse produkter, føje dem til en indkøbskurv og derefter tjekke ud med betalingsprocessen i Shopify. Du kan også føje andre værktøjer (f.eks. et værktøj til levering og klargøring) til Shopify som hjælp til behandlingen af dine ordrer.

Headless Commerce er ikke kun relevant for webshops. Shopify kan f.eks. også bruges i andre former for shoppingoplevelser såsom mobilapps, videospil, intelligente enheder osv.

Komplekse løsninger kan involvere tilknytning af andre virksomhedssystemer, for eksempel et indholdsstyringssystem (CMS), kunderelationsstyring (CRM), ERP-system (Enterprise Resource Planning) eller system til administration af produktoplysninger (PIM) til frontend eller backend.

Opret tilpassede shoppingoplevelser

Du har følgende valgmuligheder, hvis du vil oprette tilpassede shoppingoplevelser for dine kunder: