Temaer

Et tema styrer webshoppens udseende, funktioner og stil. Forskellige temaer har forskellig stil og layout, og de giver dine kunder forskellige oplevelser. Hvis du f.eks. sælger spa-produkter, vil du formentlig gerne have, at din webshop virker afslappet og luksuriøs. Hvis du sælger elektronik, vil du formentlig gerne have, at din webshop ser energisk og elegant ud.

Shopify-temaer tilbyder følgende ekstra funktioner:

• Afsnit på alle sider – Tilpas indholdet på de fleste sider i din webshop. Tilføj, omarranger eller flyt afsnit og blokke for at skabe unikke sidelayouts.
  • Forbedret appsupport – Installer eller rediger apps uden at behandle kode. Tilføj appfunktionalitet hvor som helst i temaet ved hjælp af appblokke og appindlejringer. Du kan gennemse appsamlingen for at finde apps, der nemt kan integreres med din webshop.
  • Bedre indhold ved hjælp af dynamiske kilder – Føj dynamiske, specialiserede oplysninger til alle indstillinger i dit tema ved at knytte indstillingen til en dynamisk kilde. En dynamisk kilde kan være en attribut for en ressource eller en værdi for et metafelt.
  • Kollektionsfiltrering – Giv kunder mulighed for at filtrere kollektioner i din butik efter tilgængelighed, pris og meget mere.

Du kan tilpasse dine temaindstillinger ved at bruge temaeditoren i din Shopify-administrator. Hvis dit tema ikke har en indstilling for en ændring, du ønsker at foretage, kan du redigere din temakode.

Når du foretager ændringer i dit tema eller skifter til et nyt tema, påvirker det ikke de øvrige dele af din konto. Du kan prøve forskellige temastile og -indstillinger uden at bekymre dig om resten af indholdet i din administrator.