Sådan deaktiverer du yderligere betalingsmetoder

Hvis du ikke længere har brug for bestemte betalingsmetoder i din Shopify-butik, kan du deaktivere dem.

Deaktiver yderligere betalingsmetoder

Deaktiver en app for en yderligere betalingsmetode

Hvis du ikke længere har brug for en app for en yderligere betalingsmetode, kan du deaktivere den. Når du har deaktiveret appen, fjernes den fra din liste over tilgængelige betalingsmetoder, men den er stadig tilgængelig, hvis du f.eks. får brug for den i forbindelse med returneringer af ordrer.

Trin:

1. Find udbyderen på listen i afsnittet Understøttede betalingsmetoder.
  2. Klik på Administrer.
  3. Klik på Deaktiver.
  4. Klik på Deaktiver betalingsapp.