Opsæt Shopify Collabs

Shopify Collabs giver dig mulighed for at blive en del af et fællesskab af influencere, affiliates og skabere for at samarbejde med brands. Du kan bruge Shopify Collabs til at sende ansøgninger til brands om at samarbejde. Opsæt din profil, og få kontakt til brands, der passer til dit indhold og dine interesser.

På denne side

Opret din konto

Du skal tilmelde dig en konto, inden du kan få kontakt til brands og samarbejde med dem.

Fremgangsmåde:

1. På Shopify Collabs' side med skabere klikker du på Tilmeld dig Shopify Collabs.
  2. Vælg den mailudbyder, du vil bruge til at oprette en konto, der giver adgang til Shopify Collabs. Hvis du f.eks. vil bruge din Gmail til at oprette en konto, skal du vælge Gmail.
  3. Valgfrit: Hvis du allerede har en Shopify-konto, skal du klikke på Log ind.
  4. Angiv en adgangskode til din konto, og klik derefter på Opret Shopify-konto.
  5. Der sendes et bekræftelseslink til din mailadresse. Bekræft din mailadresse for Shopify Collabs ved at klikke på Ja, det er mig i den mail, der er blevet sendt til dig. Hvis du ikke har modtaget bekræftelseslinket, skal du klikke på Send igen for at få tilsendt en ny bekræftelsesmail.
  6. På siden Fortæl os om dig selv kan du tilknytte dine konti på sociale medier og svare på spørgsmål omkring dine interesser i forhold til indhold og produkter.
  7. Klik på Send, når du har besvaret alle spørgsmålene.

Din konto for Shopify Collabs er nu blevet oprettet.

PayPal

Hvis du vil modtage betaling fra de brands, du samarbejder med, skal du knytte din PayPal-konto til din Shopify Collabs-konto:

1. Tryk på > Indstillinger i Shopify Collabs-administratoren.
  2. Tryk på Betalinger > Udbetalinger.
  3. Angiv den mailadresse, der er knyttet til din PayPal-konto, i afsnittet Udbetalingskonto.
  4. Tryk på Gem.