Shopcodes

Med Shopifys Shopcode kan du generere QR-koder til din butik, der fungerer som en fysisk købsknap, eller du kan bruge dem online til at videresende kunder til en produkt- eller betalingsside. De QR-koder, du genererer med appen Shopcodes, ændrer ikke noget i din webshop, påvirker ikke dine kunder eller ændrer dine ordrer.

Du kan bruge QR-koder til at:

• Give kunderne mulighed for at se flere oplysninger om dit produkt eller scanne koden for at betale, uanset hvor de er.
  • Placere QR-koder rundt omkring i din fysiske detailforretning, som kunderne kan scanne for at se flere oplysninger om dine produkter eller få vist yderligere varianter.
  • Føje QR-koder til dit udstillingsvindue for at gøre det mere købervenligt.
  • Føje QR-koder til din produktemballage, så dine kunder kan genbestille ved at scanne koden.
  • Føje rabatter til QR-koder for at skabe incitamenter for køb.

Du kan downloade QR-koderne som en PNG- eller SVG-fil. PNG-filer anbefales til deling online, mens SVG-filer egner sig bedst til deling på tryk.

Installer appen Shopcode

Når du installerer Shopcode-appen, tillader du, at appen:

• viser produkter, produktopslag og kollektioner
  • viser ordrer
  • administrerer markedsføringsevents
  • viser andre data, såsom prisregler.

Fremgangsmåde:

1. Gå til appsiden Shopcodes.
  2. Klik på Tilføj app. Hvis du ikke er logget ind på din Shopify-konto, bliver du bedt om at logge ind.
  3. Klik på Installer app.

Opret en QR-kode fra en produktside

Når du opretter en QR-kode fra en produktside, kan du konfigurere koden, så den videresender dine kunder til en side med en produktbeskrivelse eller direkte til siden med indkøbskurven med det valgte produkt i indkøbskurven. Når du konfigurerer koden til at sende kunderne direkte til betaling, kan du også tilføje en automatisk rabat.

Fremgangsmåde:

1. Vælg Opret en Shopcode i rullemenuen Flere handlinger på en hvilken som helst produktside.

Rullelisten Flere handlinger på en produktside

2. Angiv en titel til QR-koden, og vælg et link, som du vil have, at QR-koden skal videresende dine kunder til, når de scanner den.

3. Klik på Opret.

4. Vælg en filtype, og klik på Download Shopcodes for at downloade QR-koden som en PNG- eller SVG-fil. PNG-filer anbefales til deling online, mens SVG-filer egner sig bedst til deling på tryk.

Opret en QR-kode i appen

Når du opretter en QR-kode fra en produktside, kan du konfigurere koden, så den videresender dine kunder til en side med en produktbeskrivelse eller direkte til siden med indkøbskurven med det valgte produkt i indkøbskurven. Når du konfigurerer koden til at sende kunderne direkte til betaling, kan du også tilføje en automatisk rabat.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator.

2. Klik på Shopcodes.

3. Klik på Opret Shopcode.

4. Vælg eller søg efter et produkt, og klik derefter på Vælg produkt.

5. Angiv en titel til QR-koden, og angiv et link, som du vil have, at QR-koden skal videresende dine kunder til, når de scanner den.

6. Valgfrit: Markér afkrydsningsfeltet under Hjælpetekst for at føje forklarende tekst til QR-koden.

7. Klik på Opret Shopcode.

8. Valgfrit: Vælg en filtype, og klik på Download Shopcodes for at downloade QR-koden som en PNG- eller SVG-fil. PNG-filer anbefales til deling online, mens SVG-filer egner sig bedst til deling på tryk.

Rediger, slet eller download dine Shopcodes

1. Klik på den kode, du vil redigere eller slette.
  2. Rediger de ønskede oplysninger, eller klik på Slet Shopcode. Du kan også vælge et andet produkt, der skal knyttes til din QR-kode, eller downloade den igen.
  3. Klik på Gem, hvis du har redigeret oplysninger eller valgt et andet produkt.

Sporing af Shopcodes i dine rapporter

Du kan se scanninger og konverteringer fra dine Shopcodes i rapporterne Salg, der tilskrives markedsføring og Sessioner, der tilskrives markedsføring.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator.

2. Klik på Shopcodes.

3. Klik på den kode, du vil have vist rapporter for.

4. I afsnittet Rapporter skal du klikke på enten Vis trafik eller Vis konverteringer.

Sådan bruger du QR-koder til dine produkter

Med QR-koder har du mulighed for at forbedre din virksomhed på mange måder.

Brug QR-koder på din emballage

Ved at inkorporere QR-koder i din produktemballage kan du gøre det nemmere for offline-kunder at få mere at vide om dine produkter eller tilskynde eksisterende kunder til at foretage gentagne køb ved at scanne for at gå direkte til betaling på mobilen, eventuelt med en rabatkode, hvis du ønsker at belønne kundeloyalitet.

Brug QR-koder i dine udstillingsvinduer

Hvis du viser en QR-kode i vinduerne i din detailforretning, giver du kunderne mulighed for at handle, selv når butikken er lukket, ved at videresende dem til din Shopify-butik.

Kører du et event eller har du en pop op-butik, hvor pladsen er begrænset? Få kunderne til at scanne en QR-kode og købe produkter på deres smartphones. Sælg fra din butik hvor som helst, uden at din lagerbeholdning er tilgængelig.

Brug QR-koder på dit markedsføringsmateriale

QR-koder kan bruges til at promovere andre produkter eller rabatter med pakkeindsatser og via offline-markedsføringsmateriale. I stedet for at kunderne skal indtaste webadressen på dit website manuelt, kan du videresende dem direkte til produktet i din Shopify-butik lige så hurtigt, som de kan finde deres mobil frem og scanne koden.

Bemærk: Appen Shopcodes viser kun din butiks 50 nyeste rabatkoder.