Fremtidig udgivelse

Fremtidig udgivelse giver dig mulighed for at skjule dele af din webshop indtil en bestemt dato og et bestemt klokkeslæt. Du kan opsætte fremtidig udgivelse for produkter, kollektioner, blogopslag og sider. Din webshop udgiver indholdet på de datoer og klokkeslæt, som du angiver.

Bemærk: Bekræft, at datoen og klokkeslættet i afsnittet Standarder og formater under Generelle indstillinger er indstillet til din tidszone, så dine produkter udgives på det rigtige tidspunkt.

Angiv en udgivelsesdato for et produkt

1. Gå til Produkter i din Shopify-administrator.

2. Klik på et produktnavn.

3. Gør følgende i afsnittet Produktstatus:

1. Bekræft, at status er angivet som Aktiv.
    2. Klik på Planlæg tilgængelighed under Webshop.
    3. Vælg dato og klokkeslæt for, hvornår produkterne skal udgives i din webshop.
  4. Klik på Gem.

Angiv en udgivelsesdato for en kollektion

1. Gå til Produkter > Kollektioner i din Shopify-administrator.

2. Klik på et kollektionsnavn.

3. Klik på ikonet Angiv dato for offentliggørelse ud for Webshop i afsnittet Kollektionens tilgængelighed.

4. Vælg dato og klokkeslæt for, hvornår kollektionen skal udgives i din webshop.

5. Klik på Gem.

Angiv en udgivelsesdato for et blogopslag eller en side

1. Gå til SALGSKANALER > Webshop i din Shopify-administrator.

2. Klik på Blogopslag eller Sider.

3. Klik på Angiv dato for synlighed i afsnittet Synlighed.

4. Vælg de datoer og klokkeslæt, hvor du vil udgive varerne i din webshop.