Antal

Optællingshandlingen tæller antallet af varer på en liste og angiver denne værdi, f.eks. antallet af varelinjer i en ordre.

Felter

Handlingen Optælling indeholder følgende felter.

Felter, der bruges til handlingen Optælling.
Felt Beskrivelse
Liste Krævet. Listen over, hvad der tælles med af Optællingshandlingen.

Returnerede data

Selve Optællingshandlingen foregår ikke direkte i din butik. I stedet beregner den data fra din butik og gør disse data tilgængelige til brug i trin i dit workflow.

Når du føjer handlingen Optælling til et workflow, vil trin, der følger denne handling, have en Optællingsvariabel i variabelvælgeren. Hvis du vil bruge de data, som er udtrukket af din forespørgsel, under følgende betingelser eller handlinger, skal du vælge Optælling i afsnittet Returnerede data i konfigurationspanelet. Brug objektet Count for tilpassede, oprettede variabler.

Udløsere

Handlingen Optælling kan bruges i alle workflows.

Eksempel

Eksempel på et workflow, der tæller antallet af ordrer, som en kunde har afgivet i det seneste døgn og sender en mail, hvis dette tal er lig med eller større end tre.

I dette eksempel på workflow tæller handlingen Optælling antallet af ordrer, som er afgivet af en kunde den seneste dag. Hvis antallet af ordrer er lig med eller større end tre, sendes der en intern mail.