Slet firma

Handlingen Slet firma fjerner et firma fra din butik.

På denne side

Felter

Handlingen Slet firma kræver ikke yderligere felter.

Udløsere

Handlingen Slet firma får tilføjet et skjult felt af udløseren. Dette felt, Firma-id, identificerer det firma, der skal slettes. Firma-id'et er angivet fra en udløser og kan ikke ændres.

Handlingen kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sletter et firma, når en bestemt betingelse opfyldes

I dette eksempel på et workflow slettes et firma, når bemærkningen til firmaet indeholder ordene Slet dette firma.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå mutationen companyDelete.