Opdater firmabemærkning

Handlingen Opdater firmabemærkning opdaterer bemærkningerne på en firmaside for det firma, der udløser workflowet.

På denne side

Felter

Handlingen Opdater firmabemærkning indeholder følgende felter.

Felter, der bruges i handlingen “Opdater firmabemærkning”.
Felt Beskrivelse
Bemærk Bemærkningen, der skal anvendes til firmaet.

Udløsere

Handlingen Opdater firmabemærkning får tilføjet et skjult felt af udløseren. Dette felt, Firma-id, identificerer det firma, der skal opdateres. Firma-id'et er angivet som standard og kan ikke ændres.

Handlingen Opdater firmabemærkning kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der føjer en bemærkning til et firma, når der oprettes en refusion

I dette eksempel på et workflow føjes der en bemærkning til et firma, når der oprettes et nyt firma.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå mutationen companyUpdate.