Send Slack-besked

Send Slack-besked sender en chatbesked til en Slack-kanal.

Tilknytning

Hvis du vil begynde at bruge Slack-handlingen, skal du først knytte Flow til din Slack-konto.

Når du har oprettet tilknytning til Slack, skal du føje FlowBot til alle Slack-kanaler, hvor du planlægger at slå beskeder op:

1. I Slack-kanalen kan du se oplysninger om kanalen.
  2. Under Integrationer klikker du på Tilføj en app.
  3. Søg efter FlowBot, og klik på Tilføj.
  4. Flow bør nu kunne slå beskeder op i kanalen.

Felter

Handlingen Send Slack-besked indeholder følgende felter.

Felter, der blev brugt i handlingen Send Slack-besked.
Felt Beskrivelse
Kanal- eller medlems-id Påkrævet. For navngivne kanaler skal du bruge #your-channel-name. For kanaler, der ikke er navngivne, skal du kopiere kanal-id'et fra kanaloplysningerne og bruge $ som præfiks: $C03U0GHLGLG
Besked Påkrævet. Indtast din besked på samme måde, som du ville gøre i Slack.

Triggere

Handlingen Send Slack-besked kan bruges sammen med en hvilken som helst udløser.

API-reference

Flow kalder Slack API'en for at slå en chatbesked op. Få mere at vide ved at gennemgå Slack API'en.