Metakenttien muokkaaminen joukkona

Joukkoeditorityökalun avulla voit tehdä muutoksia useisiin metakenttiin samanaikaisesti. Voit muokata tuotteiden, versioiden, kokoelmien ja asiakkaiden metakenttiä joukkona.

Jos käytät Microsoft Edge ‑verkkoselainta tuotteiden metakenttien joukkomuokkaamiseen, saatat kohdata virheitä URL-osoitteen pituusrajoituksen takia. Harkitse muiden selainten, kuten Chromen, Firefoxin tai Safarin käyttämistä.

Muokkaa usean tuotteen metakenttiä joukkotoimintona

Voit valita joukkona muokattavat tuotteet Shopify Adminin Tuotteet-sivulta.

Joukkoeditori näyttää valitsemasi tuotteet ja joitain niiden muokattavista ominaisuuksista taulukkomuodossa. Voit muuttaa, mitkä tuoteominaisuudet näkyvät taulukossa. Taulukon sarakkeet edustavat tuotteen ominaisuutta, kuten hintaa, SKU-koodia ja tiettyä tuotteen metakenttää. Taulukon rivit edustavat valittua tuotetta.

Kun olet valinnut tuotteiden muokattavat metakentät, voit kirjoittaa uusia tai muokata olemassa olevia tietoja klikkaamalla editorin kenttiä.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify Adminissa Tuotteet.
  2. Valitse valintaruutujen avulla jokainen tuote, jota haluat muokata.
  3. Klikkaa Muokkaa tuotteita.
  4. Klikkaa Sarakkeet.
  5. Valitse Metakentät-osiossa metakentät, joita haluat muokata kerralla.
  6. Klikkaa taulukon kenttää ja kirjoita siihen, jos haluat muokata tuotteen metakenttää.
  7. Klikkaa Tallenna. Jos virheitä ilmenee, korjaa ne ensin ja klikkaa sitten uudelleen Tallenna.