Raha-asioiden yleiskatsaus

Talouskatsaus-sivulla on erittely kauppasi taloustoiminnasta. Talouskatsauksen sivulla voit tarkastella viimeaikaisia tapahtumia, tilien saldoja ja tarkastella käytettävissäsi olevia rahoitustuotteita. Voit tarkastella Shopify Balance ja Shopify Credit -tiliesi tiliotteita ja toteuttaa varojen siirtotoimenpiteitä suoraan Talouskatsaus-yhteenvetosivultasi.

Viimeaikaiset tapahtumat

Viimeaikaiset tapahtumat -kortilla voit tarkastella kaikkia Shopify-taloustuotteidesi maksutapahtumia. Maksutapahtumasi näkyvät seuraavien otsikoiden alla:

• Päivämäärä: maksutapahtuman päivämäärä.
  • Kuvaus: Lyhyt kuvaus maksutapahtumasta.
  • Tili: Miltä tililtäsi maksutapahtuma veloitettiin tai hyvitettiin.
  • Summa: Kyseiseltä tililtä veloitettu tai hyvitetty summa.

Tässä osiossa on nopea yhteenveto tilien uusimmista maksutapahtumista, kuten maksuista, korttiostoista ja Shopify Finance -tuotteiden takaisinmaksuista. Klikkaa yksittäistä tapahtumariviä tarkastellaksesi tietyn maksutapahtuman tietoja.

Tilit

Tilit-kortilta näet yleiskatsauksen käytettävissä olevista Shopify Finance -tuotteistasi:

• Myyntisaamiset: Kerryttämäsi maksut, joita ei ole vielä maksettu pankkitilillesi. Kun klikkaat tätä vaihtoehtoa, siirryt maksut-sivullesi.
  • Ensisijainen: Käytettävissä oleva käteisen määrä, joka sisältää myös Shopify Balance -tililläsi olevat mahdolliset pidot. Sinulle luodaan automaattisesti Ensisijainen tili, mutta sinulla voi olla myös enintään kuusi Balance-tiliä, jotka voit itse nimetä, esim. "Myyntivero".
  • Credit: Summa kuvaa Credit-tilisi nykyistä saldoa. Kun klikkaat tätä vaihtoehtoa, siirryt Credit-sivullesi.
  • Capital: Summa kuvaa Capital-tilin maksamattomia saldoja. Kun klikkaat tätä vaihtoehtoa, siirryt Capital-sivullesi.

Klikkaa tiliä, jos haluat nähdä tarkemmat tiedot sivulla näkyvästä kokonaissummasta.

Tuotetarjoukset

Tilit-kortissa näkyvät myös kaikki käytettävissä olevat Shopify-rahoitustuotteiden tarjoukset. Klikkaamalla Capital-vaihtoehtoa voit tarkistaa, onko sinulla käytettävissäsi Capital-rahoitustarjouksia, tarkista oletko oikeutettu Shopify Creditiin tai tarkista, oletko oikeutettu Shopify Balanceen.

Verot

Klikkaamalla Verot-korttia siirryt Verot ja tullit ‑asetuksiin ja voit aloittaa myyntiverojen perimisen. Kun olet aloittanut verojen perimisen, Talous-yhteenvetosivulla näkyy niiden alueiden lukumäärä, joissa perit veroa.

Bill Pay

Bill Pay -kortissa voit asentaa Bill Payn Shopify-tilillesi, tai jos olet jo määrittänyt sen, klikkaa Maksa lasku -painiketta siirtyäksesi Bill Pay -sovellukseen.

Etkö löydä hakemaasi vastausta? Autamme mielellämme.