Pakkauslistat

Tilauksia huolitessasi haluat ehkä sisällyttää pakkausluettelon asiakkaalle lähetettävään pakettiin. Pakkausluettelojen avulla voit kertoa, mitä asiakkaalle on lähetetty.

Tulosta pakkausluettelot

Pakkausluettelot sisältävät kaikki tietyssä lähetyksessä lähetettävät tuotteet. Jos tilaukseen liittyy useita lähetyksiä, voit tulostaa erillisen pakkausluettelon jokaista lähetystä varten.

Pakkausluettelojen tulostaminen ennen lähetystarran ostamista

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Tilaukset.

2. Klikkaa sen tilauksen numeroa, jota varten haluat tulostaa pakkausluettelon.

3. Jos käytät Shopify Shipping -palvelua (Yhdysvalloissa tai Kanadassa toimivat kaupat), klikkaa Jakelematta-kohdasta Luo lähetystarra.

4. Jos et käytä Shopify Shipping -palvelua, klikkaa Merkitse jaelluksi.

5. Napauta Tulosta > Tulosta pakkausluettelot.

6. Klikkaa Tulosta.

Pakkausluettelojen tulostaminen lähetystarraa ostettaessa

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Tilaukset.

2. Klikkaa sen tilauksen numeroa, jota varten haluat tulostaa pakkausluettelon.

3. Jos käytät Shopify Shipping -palvelua (Yhdysvalloissa tai Kanadassa toimivat kaupat), klikkaa Jakelematta-kohdasta Luo lähetystarra.

4. Klikkaa Osta lähetystarra.

5. Napauta Tulosta > Tulosta pakkausluettelot.

6. Klikkaa Tulosta.

Tulosta pakkausluettelot joukkotoimintona

Voit tulostaa useita pakkausluetteloita sekä jaelluille että ei jaelluille tilauksille käyttämällä Tilaukset joukkotoimintoa.

Pakkausluettelojen muokkaaminen

Pakkausluettelot muodostetaan käyttämällä Shopifyn luomaa Liquid-mallikieltä. Jos HTML, CSS ja Liquid ovat sinulle tuttuja, voit muokata pakkausluettelomallia käyttämällä pakkausluettelon muuttujia.

Voit tehdä muutoksia pakkausluettelomalliin napauttamalla lähetysasetusten Pakkausluettelot-osiossa Muokkaa.

Kun muokkaat mallia, voit palauttaa pakkausluettelon oletusmallin napauttamalla Palaa oletusarvoon.