Pakkauslistat

Tilauksia huolitessasi haluat ehkä sisällyttää pakkausluettelon asiakkaalle lähetettävään pakettiin. Pakkausluettelojen avulla voit kertoa, mitä asiakkaalle on lähetetty.

Tulosta pakkausluettelot

Voit tulostaa pakkausluettelot aloitettuasi huolintaprosessin. Pakkausluetteloita ei voi tulostaa Tilaukset-sivulta. Pakkausluettelot sisältävät kaikki tietyssä lähetyksessä lähetettävät tuotteet. Jos tilaukseen liittyy useita lähetyksiä, voit tulostaa erillisen pakkausluettelon jokaista lähetystä varten.

Pakkausluettelojen tulostaminen ennen lähetystarran ostamista

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Tilaukset.

2. Klikkaa sen tilauksen numeroa, jota varten haluat tulostaa pakkausluettelon.

3. Jos käytät Shopify Shipping -palvelua (Yhdysvalloissa tai Kanadassa toimivat kaupat), klikkaa Huolitsematta-kohdasta Luo lähetystarra.

4. Jos et käytä Shopify Shipping -palvelua, klikkaa Merkitse huolituksi.

5. klikkaa Tulosta pakkausluettelo.

6. Klikkaa Tulosta.

Pakkausluettelojen tulostaminen lähetystarraa ostettaessa

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Tilaukset.

2. Klikkaa sen tilauksen numeroa, jota varten haluat tulostaa pakkausluettelon.

3. Jos käytät Shopify Shipping -palvelua (Yhdysvalloissa tai Kanadassa toimivat kaupat), klikkaa Huolitsematta-kohdasta Luo lähetystarra.

4. klikkaa Osta lähetystarra.

5. klikkaa Tulosta pakkausluettelo.

6. Klikkaa Tulosta.

Pakkausluettelojen muokkaaminen

Pakkausluettelot muodostetaan käyttämällä Shopifyn luomaa Liquid-mallikieltä. Jos HTML, CSS ja Liquid ovat sinulle tuttuja, voit muokata pakkausluettelomallia käyttämällä pakkausluettelon muuttujia.

Voit tehdä muutoksia pakkausluettelomalliin napauttamalla lähetysasetusten Pakkausluettelot-osiossa Muokkaa.

Kun muokkaat mallia, voit palauttaa pakkausluettelon oletusmallin napauttamalla Palaa oletusarvoon.