Joukkotoimenpiteiden käyttäminen Shopify Adminissa

Voit suorittaa joukkotoimintoja Shopify Adminissa. Voit esimerkiksi tehdä yhdellä kertaa useamman tilauksen jakelun, tiedoston poiston tai tuotejulkaisun.

Voit käyttää joukkotoimenpiteitä useilla Shopify Adminin sivuilla, kuten Tilaukset-, Asiakkaat- ja Tuotteet-sivuilla.

Joukkona muokattavien kohteiden valitseminen

Valitse luettelon kohteita joukkotoimenpidettä varten jotakin seuraavista tavoista käyttämällä:

Valitse kohteet yksitellen

Jos haluat valita kohteita yksi kerrallaan, klikkaa valintaruutua jokaisen haluamasi kohteen vieressä.

Valitse kohde klikkaamalla valintaruutua

Valitse tuotteet yksitellen mobiililaitteella

Mobiililaitteella voit valita enintään 25 tuotetta.

Tee näin:

Valitse kohteet tietyltä väliltä

Valitse kohde klikkaamalla ja pidä sitten shift-painike painettuna ja Klikkaa toista kohdetta. Tämä valitsee ensimmäisen ja viimeisen kohteen, joita napautit, ja kaikki välissä olevat kohteet.

Valitse kaikki luettelon kohteet sivulta

Useimpien kohdeluetteloiden yläosassa on päävalintaruutu. Voit klikata päävalintaruutua, jos haluat valita sivulla olevan luettelon jokaisen kohteen.

Valitse kaikki kohteet

Valitse kaikki luettelon kohteet (yli 50)

Useimpien kohdeluetteloiden yläosassa on päävalintaruutu. Voit klikata päävalintaruutua, jos haluat valita sivulla olevan luettelon jokaisen kohteen. Voit valita joukkotoimenpidettä varten yli 50 kohdetta.

Tee näin:

1. Klikkaa päävalintaruutua.

2. Klikkaa Valitse kaikki 50+ kohdetta kaupasta.

Suoritettavan joukkotoimenpiteen valitseminen Shopify Adminissa

Luettelo Shopify Adminin joukkotoimenpiteistä

Voit käyttää joukkotoimenpiteitä seuraavilla Shopify Admin -sivuilla, joista jokaisella käytettävissä on eri toimenpiteitä:

Shopifyssa käytettävissä olevat joukkotoiminnot
Ylläpitäjä-sivu Työpöydän joukkotoiminnot Mobiililaitteiden joukkotoiminnot
Tilaukset
  • Luo ja muokkaa lähetystarroja (edellytyksenä Shopify Shipping)
  • Jakele tilaukset
  • Ota tilausmaksut talteen
  • Tulosta pakkausluettelot
  • Arkistoi tilaukset
  • Poista tilaukset arkistosta
  • Lisää tunnisteita
  • Poista tunnisteita
  • Sovellustoiminnot (asennettujen sovellusten mukaan)
  • Automatisoidun työnkulun suorittaminen (Shopify Flow pakollinen)
  • Luo lähetystarrat (edellytyksenä Shopify Shipping)
  • Jakele tilaukset
  • Ota tilausmaksut talteen
  • Tulosta tilaukset
  • Tulosta pakkausluettelot
  • Arkistoi tilaukset
  • Poista tilaukset arkistosta
Tilaukset / Luonnokset
  • Poista tilausluonnokset
  • Lisää tunnisteita
  • Poista tunnisteita
Tilaukset / Hylätyt ostoskorit
  • Arkistoi kassalla maksut
  • Lopeta kassalla maksujen arkistointi
Tuotteet
  • Määritä tuotteet saataville
  • Poista tuotteet saatavilta
  • Poista valitut tuotteet
  • Lisää tunnisteita
  • Poista tunnisteita
  • Lisää kokoelmaan
  • Poista kokoelmasta
  • Sovellustoiminnot (asennettujen sovellusten mukaan)
  • Automatisoidun työnkulun suorittaminen (Shopify Flow pakollinen)
Tuotteet / Siirrot
  • Arkistoi siirrot
  • Poista siirrot arkistosta
  • Lisää tunnisteita
  • Poista tunnisteita
Tuotteet / Varasto
  • Jatka myyntiä, vaikka tuote on loppuunmyyty
  • Lopeta myynti, kun tuote on loppuunmyyty
  • Luo siirto
  • Päivitä määrä
Tuotteet / Kokoelmat
  • Määritä kokoelmat saataville
  • Poista kokoelmat saatavilta
  • Poista valitut kokoelmat
Tuotteet / Lahjakortit
  • Poista valitut lahjakortit käytöstä
Asiakkaat
  • Poista valitut asiakkaat
  • Lisää tunnisteita
  • Poista tunnisteita
  • Automatisoidun työnkulun suorittaminen (Shopify Flow pakollinen)
Alennukset
  • Ota alennukset käyttöön
  • Poista alennukset käytöstä
  • Poista alennukset
Asetukset / Tiedostot
  • Poista valitut tiedostot