Verkkotunnukset

Verkkotunnus on URL-osoite tai verkkosivun osoite, jonka avulla asiakkaat löytävät verkkokaupan. Voit hallita verkkokaupan verkkotunnusasetuksia Shopify adminin Verkkotunnukset-sivulla. Jos käytät tukkukanavaa, voit hallita tukkukaupan verkkotunnusasetuksia kyseisen kanavan Verkkotunnukset-sivulla.

Ensisijainen verkkotunnus on verkkotunnus, jonka asiakkaat näkevät vieraillessaan verkkokaupassasi. Ensisijainen verkkotunnuksesi on oletusarvoisesti myshopify-verkkotunnuksesi, joka näyttää tältä: your-store-name.myshopify.com. Myshopify-verkkotunnuksella voit kirjautua kauppaasi ja sen avulla tilisi tunnistetaan, kun otat yhteyttä Shopifyn tukeen.

Et voi muuttaa myshopify-verkkotunnusta, mutta voit ostaa mukautetun verkkotunnuksen tai käyttää jo omistamaasi mukautettua verkkotunnusta.

Tässä osassa