Verkkotunnukset

Verkkotunnus on URL- tai verkko-osoite, jonka avulla asiakkaat löytävät verkkokaupan. Oletusarvoisesti verkkokauppasi sai myshopify.com-URL-osoitteen, kun rekisteröidyt Shopifyhin. Jos haluat vaihtaa verkko-osoitteen, joka näkyy asiakkaille, kun he käyvät verkkokaupassasi, lisää mukautettu verkkotunnus, kuten www.example.com. Voit ostaa yksilöllisen verkkotunnuksen nimen Shopifylta tai joltain kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelulta. Brändiäsi vastaavan verkkotunnuksen käyttäminen kasvattaa luottamusta verkkokauppaasi kohtaan.

Kun olet lisännyt verkkotunnuksen Shopifyhin, voit hallita verkkokauppasi verkkotunnusasetuksia Shopify Adminin Verkkotunnukset-sivulla.

Jos käytät Tukkukauppakanavaa, voit hallinnoida tukkukauppasi verkkotunnusasetuksia siirtymällä kohtaan Myyntikanavat > Tukkukauppa > Asetukset > Tukkukaupan verkkotunnus.

Jos kauppasi käytössä on Basic-, Shopify-, Advanced Shopify- tai Shopify Plus -sopimus, ja jos haluat myydä useiden eri maiden tai alueiden asiakkaille, voit käyttää kansainvälisiä verkkotunnuksia määrittääksesi alueelliset verkkotunnukset jokaiselle maalle tai alueelle, jossa teet myyntiä.