Shopifyhin yhdistettyihin verkkotunnuksiin liittyvien ongelmien vianmääritys

Mukautettu verkkotunnus on asiakkaan ensimmäinen saapumispaikka verkkoliiketoimintaasi. Jos saat Edellyttää huomiota ‑tunnusilmoituksen verkkotunnuksellesi Shopify Adminissa, sinulla on ongelmia, jotka tulee ratkaista.

A-tietue ei osoita Shopifyhin

Ilmoitus: Verkkotunnuksesi A-tietue ei osoita Shopifyhin. Avaa verkkotunnuspalvelusi DNS-asetukset (example.com) ja määritä 23.227.38.65 sen A-tietueeksi.

A-tietue vastaa verkkotunnuksesi osoittamisesta Shopifyhin. Jos sitä ei ole määritetty oikein, syntyy yhteysongelmia. Siirry verkkotunnuspalveluusi ja päivitä A-tietuetta niin, että se osoittaa verkkotunnuksesi asetusten sivulla näkyvän bannerin suosittelemaan IP-osoitteeseen.

Useita A-tietueita

Ilmoitus: Verkkotunnuksellasi on liian monta A-tietuetta. Useampi A-tietue saattaa aiheuttaa yhteysongelmia. Toimi parhaiden käytäntöjen mukaan avaamalla verkkotunnuspalvelusi DNS-asetukset (example.com) ja määrittämällä 23.227.38.65 sen A-tietueeksi.

Kun useita A-tietueita on annettu, selain valitsee niistä satunnaisesti yhden aina, kun verkkotunnuksessasi vieraillaan. Jos sinulla on useita A-tietueita, jotkut vierailijat voivat saapua kauppaasi ja osa vierailijoista saatetaan reitittää muualle.

CNAME-tietue ei osoita Shopifyhin

Ilmoitus: Verkkotunnuksesi CNAME-tietue ei osoita Shopifyhin. Avaa verkkotunnuspalvelusi DNS-asetukset (example.com) ja määritä shops.myshopify.com. sen CNAME-tietueeksi.

CNAME-tietue vastaa kaikkien aliverkkotunnusten käsittelystä, jotta oikea reititys voidaan osoittaa Shopifylle.

CNAME-tietue puuttuu

Ilmoitus: Verkkotunnuksellasi ei ole CNAME-tietuetta. Avaa verkkotunnuspalvelusi DNS-asetukset (example.com) ja määritä shops.myshopify.com. sen CNAME-tietueeksi.

CNAME-tietue varmistaa, että kaikki verkkotunnuksesi aliverkkotunnukset osoittavat oikein Shopify-kauppaasi. Muista lisätä CNAME-tietue DNS-asetuksiisi.

Verkkotunnuksesi käyttää Cloudflare-välityspalvelinta

Ilmoitus: Verkkotunnuksesi on sellaisen Cloudflare-välityspalvelimen takana, jota ei tueta. Välityspalvelimet voivat häiritä sivustoasi, eikä Shopify tue niitä. Jos haluat välttää mahdolliset yhteysongelmat, avaa verkkotunnuspalvelusi DNS-asetukset ja poista välityspalvelin.

Cloudflare-välityspalvelimia ei tueta. Jos välityspalvelimet on määritetty väärin, ne voivat olla ristiriidassa Shopifyn verkostoitumismäärityksen kanssa. Välityspalvelimien poistaminen voi parantaa yhteyksiä Shopify-kauppaasi. Jos sinulla on ongelmia Cloudflaren tai muun välityspalvelimen takana olevan verkkotunnuksen yhteyksien kanssa, ota yhteyttä välityspalvelimen tarjoajaan ja pyydä apua ongelmien vianmääritykseen.

Ei salli Shopifyn varmentajia

Ilmoitus: Verkkotunnuksesi ei salli Let's Encrypt- ja GlobalSign-protokollaa SSL-varmenteiden toimittamiseen. Avaa verkkotunnuspalvelusi DNS-asetukset (example.com) ja lisää CAA-tietue kohteisiin letsencrypt.org ja globalsign.com.

CAA-asetustesi on myönnettävä pääsy Shopifyn käyttämille varmentajille, jotta SSL-varmenteita voidaan myöntää. Lisää CAA-tietueet olemassa olevan CAA-tietuelistasi Let's Encrypt- (letsencrypt.org) ja GlobalSign-protokolliin (globalsign.com), jotta Shopify voi toimittaa verkkotunnuksellesi ilmaisen SSL-varmenteen.

;-merkin sisältävä CAA-tietue

Ilmoitus: Verkkotunnuksesi CAA-tietue estää SSL-varmenteiden toimittamisen. Avaa verkkotunnuspalvelusi DNS-asetukset (example.com) ja tarkista, että sekä kohteelle letsencrypt.org että kohteelle globalsign.com on kummallekin yksi CAA-tietue. Varmista, että CAA-tietueissasi ei ole puolipisteitä (;). Voit myös poistaa CAA-tietueesi.

CAA-tietueessasi oleva CAA-tietue merkitsee sitä, että mikään varmentaja ei voi toimittaa SSL-varmenteita tälle verkkotunnukselle. Poista tämä CAA-tietue tai muuta sitä salliaksesi Let's Encryptin (letsencrypt.org) ja GlobalSignin (globalsign.com).

AAAA-tietue ei osoita Shopifyhin

Ilmoitus: Verkkotunnuksesi AAAA-tietue ei osoita Shopifyhin. Avaa verkkotunnuspalvelusi DNS-asetukset (example.com) ja määritä 2620:0127:f00f:5:: sen AAAA-tietueeksi.

AAAA-tietue vastaa verkkotunnuksesi osoittamisesta Shopifyhin IPv6-verkossa. Jos AAAA-tietuetta ei ole määritetty oikein, osalla käyttäjistä esiintyy yhteysongelmia. Siirry verkkotunnuspalveluusi ja päivitä AAAA-tietue osoittamaan verkkotunnuksesi asetukset-sivulla näkyvän bannerin suosittelemaan IP-osoitteeseen.

Useita AAAA-tietueita

Ilmoitus: Verkkotunnuksellasi on liian monta AAAA-tietuetta. Useampi AAAA-tietue saattaa aiheuttaa yhteysongelmia. Toimi parhaiden käytäntöjen mukaan avaamalla verkkotunnuspalvelusi DNS-asetukset (example.com) ja määrittämällä 2620:0127:f00f:5:: sen AAAA-tietueeksi.

Kun useita AAAA-tietueita on annettu, selain valitsee niistä satunnaisesti yhden aina, kun verkkotunnuksessasi vieraillaan. Jos sinulla on useita AAAA-tietueita, jotkut vierailijat voivat saapua kauppaasi ja osa heistä saatetaan reitittää muualle.

DNSSEC on aktiivinen Shopifyn hallinnoimalla verkkotunnuksella

Ilmoitus: Verkkotunnuksellasi on DNSSEC-tietue, jota ei tueta. Shopify ei tällä hetkellä tue DNSSEC-protokollaa. Ota yhteyttä tukeen ja pyydä sen poistamista.

Jos verkkotunnuksesi siirretään Shopifyhin toiselta palveluntarjoajalta, jolla on jo DNSSEC aktivoituna, kyseinen määritys siirtyy verkkotunnuksesi mukana. Shopify ei tällä hetkellä tue DNSSEC-protokollaa. DNSSEC estää verkkotunnuksen virheiden korjaamisen. Jos tämä virhe ilmenee, sinun on otettava yhteyttä Shopify-tukeen, jotta tuki voi auttaa ei-tuettujen DNSSEC-tietueiden poistamisessa.

Shopifyn hallinnoima verkkotunnus palauttaa odottamattomia nimipalvelinarvoja

Ilmoitus: Verkkotunnuksesi nimipalvelimet palauttivat odottamattoman arvon. Nimipalvelimen ongelmat voivat aiheuttaa sen, että asiakkaasi eivät pääse sivustollesi. Ota yhteyttä tukeen saadaksesi lisätietoa.

Verkkotunnuksesi palauttaa nimipalvelimien arvoja, jotka poikkeavat Shopify Adminissa määritetyistä arvoista. Näin voi käydä, kun verkkotunnus on pidossa. Tämä vaatii huomiota. Pyydä apua Shopify-tuelta.

DNS-tietojen noutaminen epäonnistuu

Ilmoitus: Virhe noudettaessa verkkotunnustietuetta {record_type}. Avaa verkkotunnuspalvelusi DNS-asetukset (example.com) ja tarkista, että tietue on asetettu oikein.

Tämä ilmoitus johtuu joko siitä, ettei tietuetta ole määritetty, että virheellinen määritys estää DNS-käänteisnimipalvelutoiminnon tai että DNS-yhteydessä on väliaikainen ongelma. Muista, että DNS-päivitysten voimaantulossa voi kestää jopa 48 tuntia, joten jos olet jo vahvistanut DNS-asetuksesi verkkotunnuspalvelussa eikä ongelmia ole, ongelma saattaa ratketa, kun verkkotunnus on valmis.

Verkkotunnus käyttää Shopifyhin osoittavaa jokerimerkkitietuetta

Ilmoitus: Verkkotunnuksellasi on jokerimerkkitietue, joka osoittaa Shopifyhin. Shopifyhin osoittava jokerimerkkitietue (*.example.com) voi häiritä sivuston toimintaa, eikä jokerimerkkitietueita siksi tueta. Avaa verkkotunnuspalvelusi DNS-asetukset (example.com) ja poista jokerimerkkitietue.

Shopifyhin osoittava jokerimerkkitietue ei ole suositeltu, ja se voi aiheuttaa odottamatonta toimintaa. Määritä tietueet jokaiselle yksittäiselle aliverkkotunnukselle jokerimerkkitietueiden käyttämisen sijasta.