Mukautetut ostokokemukset

Jos liiketoimintamallisi ei sovi mihinkään Shopifyn ja sen kumppanien tarjoamaan myyntikanavaan ja sovellukseen, voit käyttää kehittäjätyökaluja (API ja SDK) omien ratkaisujesi luomiseen. Nämä työkalut, joita kutsutaan mukautetuiksi myyntipaikkatyökaluiksi, antavat sinun luoda seuraavan tyyppisiä ostoskokemuksia:

• Luo mukautettuja verkkosivustoja – mukauta verkkosivuston edustaa ja luo myyntipaikka JavaScript SDK:n avulla. Tässä tapauksessa korvaat verkkokauppakanavan ja Liquid-teemat mukautetulla kauppapaikalla, joka on luotu haluamallasi kielellä ja työkaluilla.

• Lisää kaupankäyntiä mobiilisovellukseesi – Luo ostoskokemuksia iOS- ja Android-sovelluksiisi käyttämällä mobiili-SDK:ita.

• Muuta pelaajat asiakkaiksi – lisää ostoskokemuksia peleihin Unity SDK:n avulla.

• Myy mukautetuissa kanavissa – hanki täydellinen hallinta kaikkiin alustoihin Storefront APIa käyttämällä.

Headless commerce -kaupankäynti ja mukautetut kauppapaikat

Headless commerce on arkkitehtuuri, jossa sivustosi edusta ja tausta ovat toisistaan riippumattomia. Mukautettu myyntipaikka on esimerkki headless commerce -mallista. Kun luot mukautetun kauppapaikan, korvaat verkkokaupan kanavan (edustan) luomallasi kauppapaikalla ja yhdistät tämän sitten Shopifyhin (tausta). Asiakkaasi voivat selata tuotteita, lisätä ne ostoskoriin ja maksaa ne sitten Shopifyn kassalla. Voit lisätä Shopifyhin myös muita työkaluja (kuten lähetys- ja jakelutyökalun) tilausten käsittelyä varten.

Headless commerce -kaupankäynti ei koske vain verkkokauppoja. Esimerkiksi Shopifyta voi käyttää myös muuntyyppisissä ostokokemuksissa, muun muassa mobiilisovelluksissa, videopeleissä ja älylaitteissa.

Monimutkaiset ratkaisut voivat liittyä edustan tai taustatoimintojen liittämiseen muihin liiketoimintajärjestelmiin, kuten sisällönhallintajärjestelmään, CRM:ään, ERP-järjestelmään tai tuotetietojen hallintaan (PIM).

Mukautettujen ostokokemusten luominen

Voit luoda mukautettuja ostokokemuksia asiakkaillesi valitsemalla seuraavista vaihtoehdoista: