Osta-painike

Osta-painikkeiden avulla voit lisätä tuotteesi ulkoisiin sivustoihin ja blogipostauksiin. Niiden avulla voit myös helpottaa asiakkaiden tuotteiden hankintaa, sillä sen ansiosta asiakkaan ei tarvitse viimeistellä ostosta erillisellä sivulla.

Osta-painikkeiden avulla voit luoda oikoteitä, joita käyttämällä asiakkaat voivat ostaa tuotteitasi. Voit sijoittaa Osta-painikkeita Shopifyn ulkopuolisille verkkosivuille tai blogeihin. Osta-painikkeet voivat sisältää tuotekuvia, kuvauksia ja hintoja, ja niiden avulla asiakkaat voivat ostaa tuotteita poistumatta sivustolta. Shopify Adminissa tuotteen tietoihin tekemäsi päivitykset tulevat näkyviin myös tuotteen Osta-painikkeessa.

Esimerkiksi Fen myy auringolta suojaavia vaatteita ja asusteita. Hän luo Osta-painikkeen eniten myydylle aurinkohatulleen. Fen kirjoittaa Worpressissä blogipostauksen riskistä saada auringonpolttama myös pilvisellä säällä ja lisää Osta-painikkeen blogipostaukseen. Kun joku lukee blogipostauksen, hän voi ostaa aurinkohatun klikkaamalla Osta-painiketta. Asiakas voi tehdä tilauksensa poistumatta blogista.

Voit seurata Osta-painiketilauksia Shopify Adminissa.

Osta-painikkeen myyntikanavaa käytetään Osta-painikkeiden luomiseen. Osta-painikkeen myyntikanava sisältyy kaikkiin Shopify-sopimuksiin.

Sinun on käytettävä tuettua maksuportaalia, jos käytät Osta-painiketta. Jos haluat nähdä maasi tai alueesi tuetut maksuportaalit, katso kohtaa Maa-tai aluekohtaiset maksutiedot.

Osta-painikkeen avulla voit myös luoda pysyviä ostoskorilinkkejä, joita voit jakaa asiakkaillesi sähköpostikampanjoissa, viesteissä tai sosiaalisen median julkaisuissa.