Osta-painike

Osta-painikkeiden avulla voit lisätä tuotteesi ulkoisiin sivustoihin ja blogijulkaisuihin. Niiden avulla voit myös helpottaa asiakkaiden tuotteiden hankintaa, sillä sen ansiosta asiakkaan ei tarvitse viimeistellä ostosta erillisellä sivulla.

Osta-painike on kuin oikotie jonkin tuotteesi ostamiseen. Voit lisätä Osta-painikkeita jonkin muun tahon kuin Shopifyn verkkosivulle tai blogiin. Osta-painikkeet voivat näyttää tuotekuvia, kuvauksia ja hintoja, ja asiakkaat voivat ostaa tuotteita poistumatta sivustolta. Kun tuotteen tietoihin tehdään päivityksiä Shopify adminissa, ne tulevat näkyviin tuotteen Osta-painikkeessa.

Esimerkiksi Fen myy auringolta suojaavia vaatteita ja asusteita. He luovat Osta-painikkeen eniten myydylle aurinkohatulleen. Fen kirjoittaa WordPressissä blogijulkaisun riskistä saada auringonpolttama myös pilvisellä säällä ja lisää Osta-painikkeen blogijulkaisuun. Kun joku lukee blogijulkaisun, hän voi ostaa aurinkohailin napauttamalla Osta-painiketta. Hän tekee tilauksensa ilman, että hänen tarvitsee poistua blogista.

Voit seurata Osta-painiketilauksia Shopify adminissa.

Osta-painikkeen myyntikanavaa käytetään Osta-painikkeiden luomiseen. Osta-painikkeen myyntikanava sisältyy kaikkiin Shopify-sopimuksiin.

Voit käyttää myös Osta-painike-kanavaa luodaksesi kassamaksulinkkejä, jotka voit jakaa asiakkaille sähköpostikampanjassa, pikaviestissä tai sosiaalisen median julkaisun kautta.