Tilisi

Shopifylla on kahdenlaisia käyttöoikeuksia: kaupan omistajat ja henkilöstö.

Kaupan omistaja on henkilö, jonka sähköpostiosoitteella ja yhteystiedoilla Shopify-palveluun on alun perin rekisteröidytty. Vain kaupan omistajat voivat:

Jos haluat sulkea kauppasi, lue lisätietoja kohdasta Kaupan toiminnan keskeyttäminen tai kaupan sulkeminen. Jos haluat sulkea kauppasi ilmaisen kokeilun aikana etkä ole valinnut hinnoittelusuunnitelmaa, mitään toimia ei tarvita. Kauppasi poistetaan käytöstä kokeilun loppuessa, eikä sinua veloiteta.

Lisätietoja henkilöstön käyttöoikeuksista on kohdassa Henkilöstö.

Tässä osiossa

Oletko valmis aloittamaan myynnin Shopify-palvelussa?

Kokeile sitä ilmaiseksi