Shopify-tilisi hallinnointi

Voit hallinnoida Asetukset-sivulta laskutusjaksoa, laskutustietoja, Shopify-sopimusta, kaupan tyyppiä ja kaupan tilaa.

Lisätietoja kaupan omistajien hallitsemista henkilöstön käyttöoikeuksista on kohdassa Henkilöstön käyttöoikeudet. Lisätietoja kaupan tilan muuttamisesta on kohdassa Kaupan toiminnan keskeyttäminen tai kaupan sulkeminen.

Tilin todentaminen

Tilisi tunnistetaan .myshopify.com-URL-osoitteella, joka määritetään, kun määrität Shopify-tilisi ensimmäisen kerran.

Shopify-tuki kysyy URL-osoitettasi, jos otat yhteyttä tukeen. Anna URL-osoitteesi varmistaaksesi, että olet kaupan omistaja. Jos määrität räätälöidyn verkkotunnuksen kaupallesi, .myshopify.com-URL-osoitteesi on eri kuin asiakkaiden näkemä URL-osoite.

Vaikka muuttaisit asiakkaiden näkemää verkkokaupan nimeä tai yrityksesi virallista nimeä, .myshopify.com-URL-osoitteesi pysyy samana.

Löydät .myshopify.com-URL-osoitteen selaimesi osoiteriviltä ollessasi kirjautuneena kauppasi hallintaan:

Etsi .myshopify.com-URL-osoite selaimesi osoiteriviltä, kun olet kirjautuneena Shopify adminiin.

Päivitä laskutuskausi

Laskutuskausi tai laskutusjakso on laskujen välisen ajan pituus. Voit pidentää tätä aikaväliä, mutta et voi valita kuukaudesta päivää, jolloin saat laskun. Oletuslaskutusjakso on 30 päivää, ja Shopify-sopimukseen yhdistetty hinta sisältyy kunkin jakson lopussa julkaistavaan laskuun.

Voit ansaita alennuksen hyväksymällä pidemmän laskutusjakson, jos vaihtoehto on käytettävissä sopimuksessasi.

Vaiheet:

1. Kirjaudu sisään kaupan omistajana.
  1. Klikkaa Vertaa sopimuksia.

2. Klikkaa Muuta laskutuskauttasi (jos et näe Muuta laskutuskauttasi -painiketta, et voi pidentää nykyisen sopimuksesi laskutusjaksoa).

Jos et näe linkkiä, etsi sopimuksesi ja klikkaa Valitse tämä sopimus.

3. Kun laskutusasetukset näkyvät, valitse haluamasi laskutusjakso.

4. Lue kuvaus luottokorttiveloituksista, joita olet hyväksymässä.

1. Hyväksy uusi sopimus napauttamalla Vahvista muutokset.

Päivitä laskutustietosi

Laskutustietosi sisältävät luottokorttisi numeron ja laskutusosoitteen. Jos haluat päivittää laskutustietosi, voit siirtyä niihin hallinnan Asetukset-valikosta.

Muuta luottokorttitietojasi

Jos luottokorttisi numero muuttuu, muista päivittää se Shopify-tililläsi.

Vaiheet:

1. Kirjaudu sisään kaupan omistajana.

2. Klikkaa Asetukset ja Laskutus.

3. Valitse Laskutustiedot-kohdassa Vaihda luottokortti.

4. Täytä luottokortin tietokentät ja klikkaa Vahvista.

Muuta laskutusosoitettasi

Jos muutat luottokorttiisi yhdistettyä osoitetta, päivitä laskutustietosi.

Vaiheet:

1. Kirjaudu sisään kaupan omistajana.

2. Klikkaa Asetukset ja Laskutus.

3. Valitse Laskutustiedot-kohdassa Vaihda luottokortti.

4. Klikkaa Päivitä laskutusosoite.

5. Täytä laskutusosoite ja klikkaa Vahvista.

Päivitä sopimus

Jos olet kokeilujaksolla ja päätät tehdä sopimuksen tai jos haluat muuttaa senhetkistä sopimustasi, voit tehdä sen hallinnan Asetukset-sivulta.

Jos päivität sopimuksesi, lasku tehdään heti, ja siinä on vain uuden sopimuksesi tilausmaksu. Aikaisemman sopimuksesi hinta on jaettu suhteellisesti, ja sitä sovelletaan uuden tilauksesi hintaan siltä kuukaudelta, jolloin muutat sopimusta. Lasku, jonka saat sopimuksen muutoksesta, ei sisällä tilisi muita odotustilassa olevia maksuja. Nämä maksut laskutetaan, kun tilisi avoinna olevat maksut saavuttavat laskutusrajan tai kun laskutusjaksosi päättyy.

Tarkista nykyinen sopimus

Voit katsoa Shopify-sopimuksen yleiskatsauksen:

Näet Sopimuksen tiedot -osiossa, mitä sopimusta käytät.

Näet myös lyhyen kuvauksen korkeampaan sopimukseen päivittämisen eduista. Jos haluat päivittää sopimuksesi, klikkaa Päivitä sopimus.

Päivitä sopimuksesi

Jos tiedät, että haluat päivittää sopimuksesi parempaan, voit tehdä sen Sopimuksen tiedot -osiossa.

Jos päivität aktiiviseen sopimukseen ollessasi ilmaisessa kokeilussa, et menetä mitään kokeilujakson aikana suorittamaasi. Saat Shopifyn sähköpostiviestin, jossa kerrotaan, että laskutuspäivä on muuttunut.

Shopify lopettaa edellisen sopimuksesi veloittamisen ja aloittaa uuden sopimuksen veloittamisen päivityspäivänä. Jos käytät ilmaista kokeilua, ilmaisen kokeilusi pituus ei muutu millään tavalla.

Vaiheet:

1. Kirjaudu sisään kaupan omistajana.
  1. Klikkaa Päivitä sopimus.

2. Jatka napauttamalla Päivitä sopimus uudelleen.

3. Valitse laskutusjakso ja lue kuvaus luottokorttiveloituksista, jotka olet hyväksymässä.

1. Hyväksy uusi sopimus napauttamalla Vahvista muutokset tai Klikkaa Peruuta.

Muuta sopimusta

Jos haluat muuttaa sopimustasi, voit valita yhden käytettävissä olevista vaihtoehdoista.

Vaiheet:

1. Valitse Sopimuksen tiedot -osiossa Vertaa sopimuksia.

2. Valitse jokin käytettävissä olevista sopimuksista napauttamalla Valitse tämä sopimus.

3. Klikkaa laskutusjaksoa ja lue kuvaus luottokorttiveloituksista, jotka olet hyväksymässä.

1. Hyväksy uusi sopimus napauttamalla Vahvista muutokset tai Klikkaa Peruuta.

Muuta kauppatyyppiäsi

Jos olet kaupan omistaja, voit muuttaa kauppatyyppiäsi milloin tahansa.

Vaiheet:

1. Kirjaudu sisään kaupan omistajana.
  1. Myyntikanavat-asetussivulla voit lisätä tai poistaa verkkokaupan, Shopify POS -vähittäiskaupan tai muun saatavilla olevan kauppatyypin.

Muuta tilisi sähköpostia

Tilisi sähköpostiosoite on sähköpostiosoite, jota käytit rekisteröityessäsi Shopify-palveluun. Shopify käyttää tätä sähköpostiosoitetta ottaakseen sinuun yhteyttä tiliisi liittyvissä asioissa.

Kauppasi sisäinen sähköpostiosoite ei ole sähköpostiosoite, jolla kirjaudut Shopify adminiin. Jos olet kaupan omistaja, sähköpostiosoite, jolla kirjaudut hallintaan, on sidoksissa kaupan omistajan henkilöstötiliin. Shopify-laskut lähetetään myös sähköpostiosoitteeseen, joka on yhdistetty kaupan omistajan henkilöstötiliin. Jos haluat muuttaa sähköpostiosoitetta, jolla kirjaudut Shopify adminiin tai jolla vastaanotat laskuja, päivitä kaupan omistajan henkilöstötili.

Vaiheet:

1. Etsi Yleistä-sivulta Kaupan tiedot -kenttä.

2. Muuta Kaupan omistajan sähköposti -osoitetta.

3. Klikkaa Tallenna.

Muuta kaupan asiakkaiden näkemää sähköpostiosoitetta

Asiakassähköpostiosoite on sähköpostiosoite, jonka asiakkaat näkevät. Sen avulla asiakkaat voivat ottaa sinuun yhteyttä koskien tuotteita, tilauksia tai muita kauppaasi liittyviä asioita. Tämä on myös osoite, jonka asiakkaat näkevät saadessaan sähköposti-ilmoituksen kaupastasi.

Vaiheet:

1. Etsi Yleistä-sivulta Kaupan tiedot -kohta.

2. Muuta Asiakkaan sähköposti -osoitetta.

3. Klikkaa Tallenna.

Muuta kaupan omistajan profiilia

Kaupan omistajalla on samanlainen profiili kuin henkilöstöllä. Sähköpostiosoite ja salasana, joilla kaupan omistaja kirjautuu Shopify-palveluun, on yhdistetty hänen profiiliinsa.

Vaiheet:

1. Kirjaudu sisään kaupan omistajana.

2. klikkaa Shopify adminissa käyttäjätunnuksen ja tilin kuvaa.

3. Klikkaa Oma tili tai Oma profiili.

1. Päivitä kaupan omistajan tilitiedot.

2. Klikkaa Tallenna.