Shopify-tilin hallinta

Voit hallita Asetukset-sivulta laskutusjaksoa, laskutustietoja, Shopify-sopimusta, tilejä, käyttöoikeuksia, kaupan tyyppiä ja kaupan tilaa. Voit myös palkata Shopify Expertin.

Saat lisätietoja tilin omistajien hallitsemista henkilöstötilien asetuksista kohdasta Henkilöstötilin käyttöoikeuksien asetus. Saat lisätietoja kauppasi tilan muuttamisesta kohdasta Keskeytä tai sulje kauppa.

Tilin todentaminen

Tilisi tunnistetaan .myshopify.com-URL-osoitteella, joka määritetään, kun määrität Shopify-tilisi ensimmäisen kerran.

Shopify-tuki kysyy URL-osoitettasi, jos otat yhteyttä tukeen. Anna URL-osoitteesi varmistaaksesi, että olet kaupan omistaja. Jos määrität räätälöidyn verkkotunnuksen kaupallesi, .myshopify.com-URL-osoitteesi on eri kuin asiakkaiden näkemä URL-osoite.

Vaikka muuttaisit asiakkaiden näkemää verkkokaupan nimeä tai yrityksesi virallista nimeä, .myshopify.com-URL-osoitteesi pysyy samana.

Löydät .myshopify.com-URL-osoitteen selaimesi osoiteriviltä ollessasi kirjautuneena kauppasi hallintaan:

Etsi .myshopify.com-URL-osoite selaimesi osoiteriviltä, kun olet kirjautuneena Shopify adminiin.

Päivitä laskutuskausi

Laskutuskausi tai laskutusjakso on laskujen välisen ajan pituus. Voit pidentää tätä aikaväliä, mutta et voi valita kuukaudesta päivää, jolloin saat laskun. Oletuslaskutusjakso on 30 päivää, ja Shopify-sopimukseen yhdistetty hinta sisältyy kunkin jakson lopussa julkaistavaan laskuun.

Voit ansaita alennuksen hyväksymällä pidemmän laskutusjakson, jos vaihtoehto on käytettävissä sopimuksessasi.

Vaiheet:

1. Kirjaudu sisään tilin omistajana.
  1. Napauta Vertaa sopimuksia.

2. Napauta Muuta laskutuskauttasi (jos et näe Muuta laskutuskauttasi -painiketta, et voi pidentää nykyisen sopimuksesi laskutusjaksoa).

Jos et näe linkkiä, etsi sopimuksesi ja napauta Valitse tämä sopimus.

3. Kun laskutusasetukset näkyvät, valitse haluamasi laskutusjakso.

4. Lue kuvaus luottokorttiveloituksista, joita olet hyväksymässä.

1. Hyväksy uusi sopimus napauttamalla Vahvista muutokset.

Päivitä laskutustietosi

Laskutustietosi sisältävät luottokorttisi numeron ja laskutusosoitteen. Jos haluat päivittää laskutustietosi, voit siirtyä niihin hallinnan Asetukset-valikosta.

Muuta luottokorttitietojasi

Jos luottokorttisi numero muuttuu, muista päivittää se Shopify-tililläsi.

Vaiheet:

1. Kirjaudu sisään tilin omistajana.

2. Napauta Asetukset ja Laskutus.

3. Valitse Laskutustiedot-kohdassa Vaihda luottokortti.

4. Täytä luottokortin tietokentät ja napauta Vahvista.

Muuta laskutusosoitettasi

Jos muutat luottokorttiisi yhdistettyä osoitetta, päivitä laskutustietosi.

Vaiheet:

1. Kirjaudu sisään tilin omistajana.

2. Napauta Asetukset ja Laskutus.

3. Valitse Laskutustiedot-kohdassa Vaihda luottokortti.

4. Napauta Päivitä laskutusosoite.

5. Täytä laskutusosoite ja napauta Vahvista.

Päivitä sopimus

Jos olet kokeilujaksolla ja päätät tehdä sopimuksen tai jos haluat muuttaa senhetkistä sopimustasi, voit tehdä sen hallinnan Asetukset-sivulta.

Jos päivität sopimuksesi, lasku tehdään heti, ja siinä on vain uuden sopimuksesi tilausmaksu. Aikaisemman sopimuksesi hinta on jaettu suhteellisesti, ja sitä sovelletaan uuden tilauksesi hintaan siltä kuukaudelta, jolloin muutat sopimusta. Lasku, jonka saat sopimuksen muutoksesta, ei sisällä tilisi muita odotustilassa olevia maksuja. Nämä maksut laskutetaan, kun tilisi avoinna olevat maksut saavuttavat laskutusrajan tai kun laskutusjaksosi päättyy.

Tarkista nykyinen sopimus

Voit katsoa Shopify-sopimuksen yleiskatsauksen:

Voit katsoa sopimustasi Tilin yhteenveto-osiossa.

Näet myös lyhyen kuvauksen korkeampaan sopimukseen päivittämisen eduista. Jos haluat päivittää sopimuksesi, napauta Päivitä sopimus.

Päivitä sopimuksesi

Jos haluat päivittää sopimuksesi, voit tehdä sen Tilin yhteenveto -kohdassa.

Jos päivität aktiiviseen sopimukseen ollessasi ilmaisessa kokeilussa, et menetä mitään kokeilujakson aikana suorittamaasi. Saat Shopifyn sähköpostiviestin, jossa kerrotaan, että laskutuspäivä on muuttunut.

Shopify lopettaa edellisen sopimuksesi veloittamisen ja aloittaa uuden sopimuksen veloittamisen päivityspäivänä. Jos käytät ilmaista kokeilua, ilmaisen kokeilusi pituus ei muutu millään tavalla.

Vaiheet:

1. Kirjaudu sisään tilin omistajana.
  1. Napauta Päivitä sopimus.

2. Jatka napauttamalla Päivitä sopimus uudelleen.

3. Valitse laskutusjakso ja lue kuvaus luottokorttiveloituksista, jotka olet hyväksymässä.

1. Hyväksy uusi sopimus napauttamalla Vahvista muutokset tai napauta Peruuta.

Muuta sopimusta

Jos haluat muuttaa sopimustasi, voit valita yhden käytettävissä olevista vaihtoehdoista.

Vaiheet:

1. Napauta Tilin yhteenveto -kohdassa Vertaa sopimuksia.

2. Valitse jokin käytettävissä olevista sopimuksista napauttamalla Valitse tämä sopimus.

3. Napauta laskutusjaksoa ja lue kuvaus luottokorttiveloituksista, jotka olet hyväksymässä.

1. Hyväksy uusi sopimus napauttamalla Vahvista muutokset tai napauta Peruuta.

Muuta kauppatyyppiäsi

Jos olet tilin omistaja, voit muuttaa kauppatyyppiäsi milloin tahansa.

Vaiheet:

1. Kirjaudu sisään tilin omistajana.
  1. Myyntikanavat-asetussivulla voit lisätä tai poistaa verkkokaupan, Shopify POS -vähittäiskaupan tai muun saatavilla olevan kauppatyypin.

Muuta tilisi sähköpostia

Tilisi sähköpostiosoite on sähköpostiosoite, jota käytit rekisteröityessäsi Shopify-palveluun. Shopify käyttää tätä sähköpostiosoitetta ottaakseen sinuun yhteyttä tiliisi liittyvissä asioissa.

Kauppasi sisäinen sähköpostiosoite ei ole sähköpostiosoite, jolla kirjaudut Shopify adminiin. Jos olet tilin omistaja, sähköpostiosoite, jolla kirjaudut hallintaan, on sidoksissa tilin omistajan henkilöstötiliin. Shopify-laskut lähetetään myös sähköpostiosoitteeseen, joka on yhdistetty tilin omistajan henkilöstötiliin. Jos haluat muuttaa sähköpostiosoitetta, jolla kirjaudut Shopify adminiin tai jolla vastaanotat laskuja, päivitä tilin omistajan henkilöstötili.

Vaiheet:

1. Etsi Yleistä-sivulta Kaupan tiedot -kenttä.

2. Muuta Tilin sähköposti -osoitetta.

3. Napauta Tallenna.

Muuta kaupan asiakkaiden näkemää sähköpostiosoitetta

Asiakassähköpostiosoite on sähköpostiosoite, jonka asiakkaat näkevät. Sen avulla asiakkaat voivat ottaa sinuun yhteyttä koskien tuotteita, tilauksia tai muita kauppaasi liittyviä asioita. Tämä on myös osoite, jonka asiakkaat näkevät saadessaan sähköposti-ilmoituksen kaupastasi.

Vaiheet:

1. Etsi Yleistä-sivulta Kaupan tiedot -kohta.

2. Muuta Asiakkaan sähköposti -osoitetta.

3. Napauta Tallenna.

Muuta tilin omistajan profiilia

Tilin omistajalla on samanlainen profiili kuin henkilöstötilillä. Sähköpostiosoite ja salasana, jolla tilin omistaja kirjautuu Shopify-palveluun, on yhdistetty hänen profiiliinsa.

Vaiheet:

1. Kirjaudu sisään tilin omistajana.

2. Valitse Shopify adminissa Asetukset > Tili.

3. Napauta Tilit ja käyttöoikeudet -kohdassa tilin omistajan nimeä.

4. Päivitä tilin omistajan tilitiedot.

5. Napauta Tallenna.

Käytä Shopify-asiantuntijaa

Jos haluat apua kaupan perustamiseen, voit palkata Shopify Expertin. Palkkaamalla asiantuntijan saat apua Shopify-kumppaneilta.

Vaiheet:

1. Kirjaudu sisään tilin omistajana.
  1. Napauta Kaupan tila -kohdassa Palkkaa Shopify Expert.

2. Laajenna yksi kauppasi listatuista tavoitteista ja valitse sitten tavoite.

3. Syötä pyytämäsi työn tiedot ja napauta Seuraava.

Tiedot, jotka sinun tarvitsee syöttää työpyynnölle, vaihtelevat riippuen kaupallesi valitsemastasi tavoitteesta.

4. Anna tiedot yrityksestäsi, jotta asiantuntijat pystyvät paremmin ymmärtämään tarpeitasi, ja napauta Seuraava.

5. Syötä tiedot asiakkaista, jotta asiantuntijat pystyvät paremmin määrittämään yrityksellesi parhaat ratkaisut, ja napauta sitten Seuraava.

6. Syötä tiedot projektisi kiireellisyydestä ja budjetista auttaaksesi löytämään oikean asiantuntijan työtä varten ja napauta sitten Seuraava.

7. Vahvista työpyyntösi tiedot ja napauta Lähetä pyyntö.

Kun lähetät työpyynnön Shopify Expertille, et sitoudu mihinkään. Asiantuntijat tarkistavat pyyntösi ja ottavat sinuun yhteyttä kertoakseen seuraavat vaiheet.