Kaupan keskeyttäminen

Jos haluat keskeyttää myymisen Shopifyssa tilapäisesti, mutta jatkaa kauppasi kehittämistä, voit käyttää Pause and Build ‑sopimusta .

Huomioitavaa kaupan keskeyttämisen yhteydessä

Tarkista seuraavat seikat ennen kaupan keskeyttämistä:

• Jos olet saanut rahoitusta Shopify Capitalin kautta, kaupan toiminnan keskeyttäminen vaikuttaa jäljellä oleviin Capital-ennakkomaksuihisi.
  • Pause and Build ‑sopimus ei ole käytettävissä Shopify Plus ‑kaupoissa.
  • Kauppasi on täytettävä seuraavat vaatimukset, jotta voit valita Pause and Build -sopimuksen:

• Sinun on oltava kaupan omistaja.
    • Kauppasi ei saa enää olla enää ilmaisessa kokeilujaksossa.
    • Kauppasi on oltava maksullisessa sopimuksessa.
  • Harkitse sellaisten kolmansien osapuolten sovellusten poistamista, joissa on toistuvia veloituksia, jotta sinua ei laskuteta näistä ohjelmista kaupan keskeyttämisen jälkeen.

• Kun päätät lopettaa keskeytyksen, sinun on valittava uusi sopimus, koska vanha sopimuksesi ei enää ole voimassa.

Keskeytä kauppasi toiminta ja jatka sen kehittämistä

Kun käytät Pause and Build ‑sopimusta, kauppasi toiminta jatkuu alennetulla 9 USD:n kuukausihinnalla. Voit myös käyttää Shopify-ylläpitäjää ja muokata tarvittaessa tuotteitasi, mutta kassavaihe on pois käytöstä. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat voivat tarkastella tuotteitasi, mutta eivät voi ostaa niitä.

Pause and Build ‑sopimus voi olla sopiva vaihtoehto sinulle, jos kaupankäyntisi on kausiluonteista tai jos kauppa on avoinna vain tietyn ajan.

Jos sinulla on Pause and Build ‑sopimus, voit tehdä seuraavat toimenpiteet:

• Käyttää Shopify Adminia
  • Käyttää sivustosi tehokkuutta koskevia perusraportteja.
  • Katsoa myyntipaikkasi julkisivua.

Silloin kun kauppasi on keskeytettynä, et voi käyttää tuotteidesi julkaisemiseen verkkokaupan kassavaihetta, POS-sovellusta, alennuksia, hylätyn ostoskorin palautusta, lahjakortteja tai kolmannen osapuolen integrointeja, kuten Facebookia ja Googlea. Voit lähettää tilausluonnoslaskuja, mutta asiakas ei voi suorittaa maksuprosessia loppuun eikä tilausluonnoksia voi muuntaa livetilauksiksi.

Vaiheet:

Kauppasi toiminta keskeytetään ja se toimii alennetulla tilausmaksulla. Jos haluat aloittaa tuotteiden myynnin uudelleen, voit avata kaupan uudelleen milloin tahansa valitsemalla uuden sopimuksen.

Kaupan käsittely Pause and Build -sopimuksella

Jos sinulla on Pause and Build ‑sopimus, asiakkaat voivat edelleen tarkastella tuotteita, mutta he eivät voi ostaa niitä. Asiakaskokemuksen parantamiseksi voit mukauttaa teemaa piilottaaksesi tuotteiden hinnat ja Lisää ostoskoriin ‑painikkeet, jotta asiakkaat eivät yritä ostaa mitään kauppasi toiminnan ollessa keskeytettynä.

Jos et halua näyttää tuotteita kauppasi toiminnan ollessa keskeytettynä, voit suojata verkkokaupan salasanalla. Näin asiakkaat eivät pääse tuotteisiin, kun kauppasi toiminta on keskeytettynä. Voit mukauttaa salasanasivua ja kirjoittaa viestin, jonka asiakkaat näkevät kauppasi toiminnan ollessa keskeytettynä.

Kaikki sovelluksesi pysyvät aktiivisina sen jälkeen, kun olet keskeyttänyt kauppasi. Jos haluat keskeyttää sovelluksesi, sinun on peruutettava ne yksitellen.

Kaupan avaaminen uudelleen keskeyttämisen ja kehittämisen jälkeen

Jos valitset Pause and Build -sopimuksen, sinun täytyy valita uusi sopimus, kun haluat lopettaa kauppasi jäädyttämisen, koska vanha sopimuksesi ei enää ole voimassa. Kun olet valmis avaamaan kaupan uudelleen, kirjaudu sisään ja valitse uusi, sinulle parhaiten sopiva sopimus.

Vaiheet:

1. Kirjaudu kauppaasi kaupan omistajana.
  2. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sopimus.
  3. Klikkaa Löydä sopimus ja sitten valintasi kohdalla Valitse sopimus.
  4. Tarkista huolellisesti sopimuksen tiedot ja klikkaa sitten Aloita sopimus.

Kun olet valinnut sopimuksen, voit aloittaa myynnin uudelleen.

Jos asetit salasanan kauppaasi, kun sen toiminta oli keskeytettynä, voit poistaa verkkokaupan salasanan.