Sovelluksia Shopify-kaupallesi

Voit asentaa Shopify-sovelluksia ja kasvattaa niiden avulla liiketoimintaasi, integroitua ulkoisiin palveluihin ja lisätä Shopify-ylläpitäjääsi uusia ominaisuuksia. Löydät sovelluksia Shopify App Storesta.

Useimmat Shopify-sovellukset ovat kolmannen osapuolen kehittäjien luomia, ei Shopifyn. Jos tarvitset apua kolmannen osapuolen kehittäjän luoman sovelluksen tai myyntikanavan kanssa, ota yhteyttä suoraan kehittäjään.

Voit myös lisätä mukautetuilla sovelluksilla uusia ominaisuuksia Shopify-ylläpitäjään, päästä kauppasi dataan suoraan Shopify API:en kautta tai laajentaa verkkokauppasi muille alustoille käyttämällä mukautettuja kauppapaikkoja.