Sovelluksia Shopify-kaupallesi

Voit asentaa Shopify-sovelluksia, joilla voit edelleen kehittää liiketoimintaasi, integroitua ulkoisiin palveluihin ja lisätä Shopify admin -paneeliisi uusia ominaisuuksia. Löydät sovelluksia Shopify App Storesta -myymälästä.

Useimmat Shopify-sovellukset ovat kolmannen osapuolen kehittäjien luomia, ei Shopifyn. Jos tarvitset apua kolmannen osapuolen kehittäjän luoman sovelluksen tai myyntikanavan kanssa, ota yhteyttä suoraan kehittäjään.

Voit myös lisätä mukautetuilla sovelluksilla uusia ominaisuuksia Shopify admin -paneeliin, käyttää kauppasi tietoja suoraan Shopify API:en kautta tai laajentaa verkkokauppasi muille alustoille käyttämällä mukautettuja kauppapaikkoja.