Sovelluksia Shopify-kaupallesi

Voit asentaa Shopify-sovelluksia, joilla voit edelleen kehittää liiketoimintaasi, integroitua ulkoisiin palveluihin ja lisätä Shopify admin -paneeliisi uusia ominaisuuksia. Löydät sovelluksia Shopify App Storesta -myymälästä.

Voit myös lisätä yksityisillä sovelluksilla uusia ominaisuuksia Shopify admin -paneeliin, käyttää kauppasi tietoja suoraan Shopify API:en kautta tai laajentaa verkkokauppasi muille alustoille käyttämällä mukautettuja kauppapaikkoja.