Sovelluksia Shopify-kaupallesi

Voit asentaa Shopify-sovelluksia, joilla voit edelleen kehittää liiketoimintaasi, integroitua ulkoisiin palveluihin ja lisätä Shopify admin -paneeliisi uusia ominaisuuksia. Löydät sovelluksia Shopify App Storesta -myymälästä.

Voit myös käyttää yksityisiä sovelluksia, joilla voit lisätä uusia ominaisuuksia Shopify admin -paneeliin, käyttää kauppasi tietoja suoraan Shopify API -sovellusliittymien kautta tai laajentaa verkkokauppasi muille alustoille niille muokattujen kauppojen avulla.