Tuen saaminen kolmansien osapuolien sovelluksia varten

Useimmat Shopify-sovellukset ovat kolmannen osapuolen kehittäjien luomia, ei Shopifyn. Jos tarvitset apua kolmannen osapuolen kehittäjän luoman sovelluksen tai myyntikanavan kanssa, ota yhteyttä suoraan kehittäjään.

Huomaa: Lue lisää sovellusten laskutuksesta, sovelluksiin liittyvien veloitusten maksujen palautuksesta tai hyvityksestä kohdasta Sovellusmaksut.

Shopify App Storesta asennetut sovellukset

Jos tarvitset apua Shopify App Storesta lataamasi sovelluksen kanssa, voit pyytää sovelluksen kehittäjältä tukea joko Shopify adminin Sovellukset-osiosta tai sovellusten julkaisusivulta.

Toimintovaiheet:

Viestisi lähetetään suoraan sovelluksen kehittäjälle. Shopify ottaa sinuun yhteyttä kolmen päivän kuluttua tarkastaakseen, että sovelluskehittäjä on auttanut sinua ongelman ratkaisussa. Jos et ole saanut apua, Shopify ottaa kehittäjään uudelleen yhteyttä sinun puolestasi.

Voit ottaa sovelluskehittäjään yhteyttä myös Shopify App Storen sovellusilmoitusten Tuki-osiossa. Jos olet kirjautunut sisään Shopify App Storeen, voit napauttaa Pyydä tukea -painiketta. Tätä kautta voit lähettää kehittäjälle viestin suoraan. Jos et ole kirjautunut sisään, voit ottaa kehittäjään yhteyttä käyttämällä Tuki-osiosta löytyviä yhteystietoja.

Kehittäjän verkkosivuilta asennetut sovellukset

Jos tarvitset apua suoraan kehittäjän verkkosivustolta lataamasi sovelluksen kanssa, löydät kehittäjän yhteystiedot samalta sivustolta, jolta sovellus on ladattu. Shopify ei tarjoa tukea sovelluksille, jotka on ladattu suoraan kehittäjän sivustolta.