Tuen saaminen sovellusten käyttöön

Shopify tarjoaa tukea vain Shopifyn luomiin sovelluksiin. Useimmat Shopify-kauppasi sovellukset ovat kolmannen osapuolen kehittäjien, ei Shopifyn, rakentaman. Jos tarvitset apua kolmannen osapuolen kehittäjän rakentaman sovelluksen tai myyntikanavan kanssa, ota suoraan yhteyttä kehittäjään.

Shopify App Storesta asennetut sovellukset

Jos tarvitset apua Shopify App Storesta lataamasi sovelluksen suhteen, voit pyytää tukea sovelluksen kehittäjiltä jollain seuraavista tavoista:

Viestin lähettäminen sovelluskehittäjille Shopify administa

Voit saada tukea asentamillesi sovelluksille Shopify adminin Sovellukset ja myyntikanavat -osiosta. Jos sovellus on Shopifyn kehittämä, sinut ohjataan hakemaan apua Shopify Help Centeristä. Jos sovellus on kolmannen osapuolen kehittämä, saat kehotteen antaa kuvaus ongelmasta, joka sitten välitetään sovelluksen kehittäjälle.

Tee näin:

Jos lähetät viestin, se lähetetään suoraan sovelluksen kehittäjälle. Shopify ottaa sinuun yhteyttä kolmen päivän kuluttua tarkastaakseen, onko sovelluskehittäjä auttanut sinua ongelman ratkaisussa. Jos et ole saanut apua, Shopify ottaa kehittäjään uudelleen yhteyttä sinun puolestasi.

Yhteyden ottaminen sovelluskehittäjiin Shopify App Storesta

Voit ottaa yhteyttä sovelluskehittäjiin suoraan Shopify App Storessa. Joillain kehittäjillä on oma yhteydenottotapansa tai tukiportaali, tai heillä on omia ohjeasiakirjoja, jotka löytyvät heidän sovelluslistauksestaan Shopify App Storesta.

Tee näin:

Kehittäjän verkkosivuilta asennetut sovellukset

Jos tarvitset apua suoraan kehittäjän verkkosivustolta lataamasi sovelluksen kanssa, löydät kehittäjän yhteystiedot samalta sivustolta, jolta sovellus on ladattu. Shopify ei tarjoa tukea sovelluksille, jotka on ladattu suoraan kehittäjän sivustolta.

Sovellukset, joilla on ei-tuetut API:t

Jos jokin kauppasi sovellus lakkaa toimimasta Shopifyn API -rajapintoihin tehtyjen muutosten vuoksi, saat tästä ilmoituksen Shopify-adminiin. Jos haluat hallinnoida sovellusta, jota ei tueta, ota yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjiin tai etsi uusi sovellus Shopify App Storesta, jotta voit korvata tukea vailla olevan sovelluksen.