Sovellusten poistaminen

Shopifyn Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla voit poistaa sovelluksen, asentaa uudelleen aiemmin poistamasi sovelluksen ja tarkastella sovelluksen koko asennushistoriaa.

Sovelluksen poistaminen

Voit poistaa sovelluksen kaupastasi Shopify Adminin Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla.

Vaiheet:

Jos poistamasi sovellus vaatii lisäohjeita asennuksen poistoon, voit ottaa yhteyttä sovelluskehittäjiin menemällä kohtaan Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat > Hanki tukea Shopify Administa.

Sovelluksen asennuksen poistamista koskevien ehdotusten tarkastelu

Joissakin asennetuissa sovelluksissasi saattaa näkyä Vähiten käytetty -ilmoitus. Tämä ilmoitus yksilöi sovellukset, joita et ehkä käytä usein, ja se tarjoaa mahdollisuuden poistaa ne, jotta hallinnoit vain sellaisia sovelluksia, joita tarvitset.

Voit tarkistaa asennuksen poisto-ehdotuksen sovelluksen Tietoja-sivulta.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Klikkaa sovellusta, jota haluat tarkastella.
  3. Jos haluat poistaa sovelluksen kaupastasi, klikkaa Poista sovellus. Muussa tapauksessa sulje ilmoitus klikkaamalla Käytän tätä sovellusta.

Kaupastasi poistettujen sovellusten näyttäminen

Voit tarkastella sekä kauppaasi asennettuja että siitä poistettuja sovelluksia Shopifyn Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Valitse Poistetut-välilehti , jos haluat tarkastella poistettuja sovelluksia.

Aiemmin poistettujen sovellusten näyttäminen ja uudelleen asentaminen

Poistettavan sovelluksen Tietoja-sivulla voit tarkastella sovelluksen perustietoja ja suorittaa seuraavat toimenpiteet:

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Valitse Poistetut-välilehti, jos haluat tarkastella kaupasta poistettuja sovelluksia.
  3. Klikkaa sovellusta, jota haluat tarkastella.

Jos sovellus täyttää yhteensopivuusvaatimukset Shopify-kauppasi kanssa Asenna-painike näkyy oikeassa yläkulmassa.

Sovellusten asennus- tai poistohistorian näyttäminen

Voit tarkastella sovelluksen asennus- ja poistohistoriaa Shopify Adminissa sovelluksen Tietoja-sivulta.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Valitse Asennettu tai Poistettu-välilehti, jos haluat tarkastella kauppaasi asennettuja tai siitä poistettuja sovelluksia.
  3. Napsauta sen sovelluksen nimeä, jota haluat katsoa.
  4. Etsi Sovellushistoria-osio sovelluksen Tietoja-sivulta, jotta voit tarkastella asennus- tai poistotapahtumia.
  5. Valinnainen: Klikkaa tapahtumaa sovellushistorian aikajanalla, jos haluat nähdä kaikki saatavilla olevat lisätiedot, kuten asennuksen poistamisen syyn, asennuksen poiston kuvauksen ja toiminnon tehneen henkilöstön jäsenen.

Niiden sovellusten kohdalla, joiden historia sisältää yli 3 asennus- tai poistotapahtumaa, näkyy Katso kaikki -linkki historian aikajanan yläpuolella, jolloin voit käyttää tapahtumien koko aikajanaa.